Dette gikk galt på bryllupsdagen

bryllyp55Jeg tenkte lage et innlegg med alt som ikke gikk heeelt etter planen på bryllupsdagen! Det var jo egentlig ikke noe som gikk riktig galt, og heldigvis var det ingenting som kunne klart å ødelegge den fantastiske følelsen jeg hadde hele dagen. Alt av pynt, dill og dall spiller jo egentlig ingen rolle, og jeg vil ikke si at jeg var en bridezilla i det hele tatt.

Men: jeg liker jo å planlegge og organisere best mulig, og underveis i forberedelsene var jeg over gjennomsnittet opptatt av detaljer. Samtidig er det ingenting mer trist enn en brud som stresser og er lei seg på den store dagen fordi noe har gått galt! Uansett, her er en liste med hva som ikke gikk heeelt som det skulle :)

bryllup095

1. De fine stolene vi brukte knirket. Jeg skjønte ikke helt hva den lyden var, med en gang alle hadde satt seg og toastmasterne først begynte å prate. Det var så. mye. knirking. fra stolryggene!! Heldigvis hadde vi mikrofoner, så alle fikk med seg hva som ble sagt, men det kunne blitt en liten utfordring ellers.

2. Vi hadde cookies som navnekort, men selv om jeg hadde sendt inn alle navnene riktig fikk jeg likevel feilstavet navnet på kjeksen min. Anette. Det er jo ikke navnet mitt!! Haha. Heldigvis fikk alle gjestene riktig navn, såvidt jeg fikk med meg, og det var mye viktigere!

br0593. Både jeg og forloverne mine hadde glemt servietter til vielsen! Så jeg hadde store problemer med å forsøke å holde tårene tilbake, haha. Skulle jeg gjort det om igjen ville jeg ha pakket en egen liten clutch som forloveren min kunne passet på for meg, men jeg valgte å ikke ha veske i det hele tatt.

4. Den hvite løperen var såpass tynn og lett, så alle gjestene som satt nærmest den måtte ha foten plassert oppå den for at den ikke skulle fly avgårde i vinden, hehe.. Planen var også egentlig å legge ut konvoluttene med blomsterblader på hver enkelt stol, men det var ikke mulig. Men de flinke forloverne til Emil delte dem ut i stedet :)

5. Jeg hadde kjøpt helium for å blåse opp en del større ballonger, men den tanken jeg hadde kjøpt var bare nok til 2 stk!

bryllyp056. Etter vielsen hadde jeg gitt beskjed om at vi ønsket mingling og servering utendørs. Den beskjeden kom visst ikke helt frem, for plutselig var alt av servering osv innendørs likevel. Noe som var greit nok, men pynten vi hadde satt opp ute ble jo litt bortkastet.

7. Vielsen tok mye lengre tid enn planlagt!! Delvis fordi forloverne mine og meg ikke kom oss avgårde helt i tide, i tillegg til at vi snakket en del begge to i tillegg til vigsler. Vi fikk derfor mye mindre tid til fotografering enn vi hadde satt av – heldigvis var Mattias kjempeflink og vi fikk mange bilder vi ble fornøyde med. Men om jeg skulle gjort det igjen ville jeg kanskje satt av litt tid i forkant av vielsen til å ta noen flere bilder med Emil.

8. Litt etter bryllupsdansen skulle vi ha kakeskjæring, men da var vel omtrent alle gjestene i rommet utenfor (med baren). Så jeg tror kanskje det bare var 10 stk som fikk det med seg, men akkurat denne tradisjonen var ikke noe jeg hadde så store forventninger til uansett.

br04

Nå kommer jeg ikke på flere ting, så dette her var jo bare noen små bagateller. Som for eksempel at strømpebåndet mitt gled av på vei ned til seremonien, eller at strykejernet brant et hull i morgenkåpen min, hehe!

Dagen ble tusen ganger bedre enn jeg noensinne kunne drømt om, og jeg er så glad for alle minnene vi har resten av livet! Jeg har aldri vært så lykkelig og full av kjærlighet i hele kroppen, det høres så klisjé ut men det er virkelig sant.

Foto: Mattias Bergdal

Comments

 1. Elisabeth L says

  Ååå, kjenner meg så igjen, for jeg er også over gjennomsnittet glad i å planlegge! Det har alltid vært viktig for meg å planlegge og gjøre klart så mye på forhånd sol mulig sånn at ting skal gå knirkefritt, så skjønner veldig godt hva du mener når ting kan dukke opp litt uforutsigbart:) men glad dere hadde en super dag uansett, og så fine bilder <3

 2. says

  Hi Annette,

  I love seeing your wedding photos, you look so beautiful & happy in all of them!

  I, too, got married this summer and agree with what you wrote in the last paragraph (if I understood Norwegian correctly) – I’m so thankful for all the wonderful memories and for all the love I felt that day.

  Sending hugs from Finland! ♥︎

  http://www.arcticvanilla.com/

 3. Tonje Cathrine says

  Det så ut som en helt magisk dag. Du må jo være verdens vakreste brud. Hadde dere vielse på Losby?

 4. Sol says

  Visste alle gjestene at du var gravid eller hvordan klarte du å skjule det for så mange på en sånn dag?

  • Annette Haga says

   Hei! Det var bare de aller nærmeste som visste det. Og det har aldri vært enklere å skjule det, hehe :) Ingen la merke til hva som var i glasset mitt den dagen, hehe..

 5. Caro says

  Så vakre bilder! du stråler av lykke :)

  lurer på hvordan du klarte å skjule for gjestene at du var gravid? Med tanke på vin til maten osv

  • Annette Haga says

   Tusen takk!! Det var ikke noe problem i det hele tatt, Losby serverte alkoholfri drikke til meg så diskret at ingen la merke til det. Var myye verre med utdrikningslaget, hahah!

 6. Line says

  Så morsomt innlegg, heldigvis mest bare morsomme ting som gikk feil! Jeg gifter meg i februar og kjenner meg veldig igjen i planlegging av detaljer. Håper virkelig det meste går på skinner :)

  Lykke til videre i graviditeten! Du stråler virkelig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *