Dette er det beste jeg vet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFørste juni allerede! Forrige helg var det jo helt fantastisk sommervær, og jeg hadde langhelg fra torsdag-søndag, så det var skikkelig deilig. Strendene var FYLT opp, men Emil og jeg dro til Høvikodden og der var det mye mindre med mennesker. Fikk til og med tatt årets første bad (og jeg pleier aldri å bade i Norge) <3 Ahhh, sånne dager vil jeg ha mange av i sommer! Sol, grilling, bading og kos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er noen bilder fra fredagen – da var vi i parken fra kl fire til elleve! Etterhvert kom flere og flere, og vi spilte kubb og hadde leker :) Så takknemlig for at jeg har så mange fine mennesker i livet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI går arrangerte jeg fotokveld med Olympus og Foto.no, håper alle som kom hadde en fin og lærerik kveld! Og jeg ser kanskje en del av dere på Årets Stylista-festen neste uke? Det gleder jeg meg masse til!

Comments

 1. R says

  Jeg har lest bloggen din siden 2009 og må bare si at du virkelig stråler om dagen! Når noen smiler slik at man ser at de har det godt med seg selv og i livet, gir det meg en mye større inspirasjon enn et antrekksbilde noen gang vil gjøre. Glad du enda blogger i blant. Klem! :D

 2. Sandra says

  Så glad for at du har begynt å blogge igjen! Alltid likt bloggen din :) Lurer på hvor du har kjøpt kjolen som du har på deg på de siste bildene i dette innlegget? God helg! :)

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Kjolen er fra Nelly og hettegenseren lånte jeg av Emil- troor det er H&M:) god helg!!

  • Annette Haga says

   Kjolen er fra Nelly og hettegenseren lånte jeg av Emil- troor det er H&M:) god helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *