Denim & fringes

14-des0des294des9485des14Jacket: Topshop
Top: Nelly
Bag: Chanel
Skirt: Asos
Shoes: Isabel Marant

Jeg byr på et antrekk fra Palm Springs, ettersom jeg regner med at ingen har behov for å se meg likblek i joggedressen.. :) Dette skjørtet har vært en favoritt i garderoben denne høsten, og funker like bra med strømpebukser under på vinteren som til mer sommerlige antrekk. Denimjakka kjøpte jeg på Topshop i sommer, og jeg anbefaler å gå opp i størrelse for å få den mer oversized og «boxy» i fasongen, det er i alle fall sånn jeg liker den best! Jeg vil forresten tipse dere om to ting i dag; først ut er SKAM på Nrk Nett-tv. Anbefalt målgruppe for serien er 15 år, og det får meg til å føle meg både gammel (siden det er hele ti år siden jeg var femten…) og ung på samme tid, for den traff veldig bra hos meg. Råflinke skuespillere og bra manus, jeg likte den faktisk bedre enn Unge Lovende som er mer beregnet på min aldersgruppe… Og så har jeg hørt mye på ARIZONA de siste dagene, alle sangene er catchy og feelgood – rett inn på spillelisten for desember. Mellom all julemusikken, hehe.. Håper dere har hatt en fin mandag så langt ♡

Comments

  1. ingrid johanne says

    Hei. Du nevner aldri Morten på bloggen, dere er fortsatt forlovet sant? Skal dere flytte til Oslo sammen? Savner litt flere personlige innlegg innimellom, blir så lett forvirret.. God bedring :-)

    Ingrid

  2. Therese says

    Er så enig mtp på skam, elsket serien! Så utrolig fint laget. Scenen der Noora ser etter Jonas når han skater med Hello som bakrunnsmusikk gjorde at jeg knakk helt sammen. Hehe! Gleder meg allerede til neste sesong :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *