Date night

Etter at vi fikk Sander har vi hatt to kvelder sammen ute bare vi to, første da han var 1 måned gammel og så i går kveld. Sååå luksus! Jeg setter i alle fall ekstra stor pris på god mat og å dele en flaske vin, og kjenne at man er ordentlige kjærester og ikke bare foreldre. Jeg er liksom ikke så flink til å stelle i stand med vin osv hjemme, vi ender som regel alltid opp på sofaen med Netflix og Pepsi Max på bordet.. Jeg elsker jo å se på serier, jeg elsker å slappe av, jeg blir sjelden rastløs eller kjeder meg – så jeg har ikke følt meg i nærheten av «fanget hjemme» sånn som kanskje noen andre kan oppleve at de gjør. MEN jeg elsker også date nights, spesielt nå som det ikke skjer så ofte!

datenight94Oss to i går kveld, jeg mangler åpenbart en arm her – men den har funnet sin vei tilbake på plass igjen nå 🙂

Nå merket jo faktisk ikke Sander at vi var borte engang siden han hadde lagt seg for kvelden, så det var egentlig helt perfekt. Mamma og pappa var usikre på om babycallen faktisk funket, og gikk inn på soverommet fire-fem ganger bare for å sjekke. Så det gikk veldig fint, og vi spiste helt fantastisk sjømat på takterrassen til Norra Hamnen 5. Reker til forrett, fisk med masse digg tilbehør (spesielt nøtter) og dessert til slutt, jaaa takk og hei. Føler meg fortsatt nyforelska i han her jeg <3

emil111

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *