Dagens tema: Sminkeavhengighet

I dag mangler jeg to ting jeg pleier å bruke. Klarer noen å gjette hva? Jeg bruker ofte litt for mye sminke og litt for lang tid på å fikse meg. Så jeg prøver å tone det ned litt av og til. Det er uvant og jeg føler meg ikke like fin utover dagen… Rart at det har blitt slik at jeg (og maange andre jenter, regner jeg med), trenger en «maske» for å føle seg vel. Jeg syns det er ubehagelig å ha øyekontakt med andre dersom jeg føler meg ufikset! Selvtilliten synker drastisk dersom jeg ikke får den tiden jeg trenger til å ordne meg om morgenen. Men jeg tror faktisk ikke så mange andre enn meg selv bryr seg, så det er egentlig bare et dødsteit og overfladisk problem. Flere av dere har kommentert at dere syns jeg er pen uten sminke, jeg klarer ikke helt å ta det til meg – men det trekker jo opp selvtilliten en smule. 😉 Likevel så foretrekker jeg hundre ganger mer å få fravær enn å gå rundt usminket og ufikset på håret. Hva er deres forhold til dette- trenger dere mye sminke for å føle dere bra?

… Og vips kom de to tingene på igjen. Skal på fest og føler meg litt som en barbie. Man kan kanskje se på meg at det jeg kommer til å drikke er rusbrus? ^^

Comments

 1. says

  Jeg trenger å ha på fjeset før jeg går ut, sånn er det bare… Uten sminke duger helten ikke!!!
  Og du ser ikke ut som en barbie… Kos deg på fest! Jeg ser ut som en med litt for kort kjole og litt for høye sko, skal i bursdagsfest på et utested… Får nok en del drepende blikk fra noen jenter… Men sånn er livet! 😉

 2. says

  Du mangler lipgloss og blush i første bildet. Am I right? Uansett så ser du ikke noe barbie ut, du er veldig enkelt antrukket for å dra på fest.. Men de sier jo at russiske jenter pynter seg i to timer for å stikke innom butikken og kjøpe melk, og jeg tror jeg er en prime example på det =P

  Uansett, på en «sminkeløs» dag har jeg på meg mineralpudder, concealer, hvit eyeliner, litt sølvøyenskygge for å lyse opp øyet, solpudder, lipplumper og en lipgloss til. Og mascara. Og om det er «full on» så er det mye mye mer jeg trenger.

 3. says

  Jeg føler meg såklart freshest ut med sminke. Jeg tror alle gjør det. Men jeg har det helt fint uten sminke også. Det eneste jeg hater er å ha på meg less fine klær. Har jeg på meg joggesko og ser super casual ut så blir jeg sånn som deg. Vil ikke se folk i øynene, vil bare hjem og gjemme meg. haha! Litt rart, fordi jeg ser jo egentlig prikk lik ut.. 😉

  Uansett, du er fin slik du er Nette! Trenger ikke alltid å dille med masse sminke. Om du hele tiden bruker mye sminke så blir det jo ikke noe stas når du først går ut og skal se ekstra fin ut. Sånn tenker jeg. Derfor går jeg nesten alltid bare med maskara.. ;p

 4. says

  Du er dritsøt både med og uten sminke. 🙂
  Jeg syns du var veldig vakker uten sminke, og hadde jeg vært deg hadde jeg gått uten til hverdags.
  MEN, jeg vet at det kommer helt an på hva man føler selv og ikke hva andre syns 🙂

 5. Meg says

  På helt vanlige dager der man ikke skal noe spesielt, så er foundation, mascara og en lipsyl helt enkelt og greit for meg. Selvfølgelig mer om det er fest og slikt, men ikke på normale dager 😀

 6. says

  Jeg har samme «problem» som deg egentlig! jeg går ikke ut uten sminke! kan gå ut med bare maskara men uten så holder jeg meg inne! Det er nesten ingen som har sett meg uten sminke så jeg skal ikke si så mye:) Men du ser ikke ut som en barbie:) det kalles naturlig vakker:)

 7. says

  Jeg er helt enig med deg. Jeg føler meg skikkelig uvel uten sminke, spesielt hudsminke. Jeg hater å få øyekontakt med folk når jeg føler jeg har en dårlig sminke/hår dag. Da vil jeg helst at ingen skal se på meg, haha 🙂

 8. says

  For å være helt ærlig så synes jeg at du ser 100 ganger penere ut UTEN eller med lite sminke enn med 1000 tonn sminke etter å ha sminkevideoen din. Altså, dette er ikke ment slemt eller noe sånt, men blir du aldri flau over at du bruker så jævlig mye sminke til vanlig? Når man ser helt oversminket på bilder så må det se enda verre ut i virkeligheten. Seriøst, hvis jeg hadde vært DEG hadde jeg sovet lengre på morran og gått sminkeløs på skolen så alle kan se hvor NATURLIG pen jeg er…

 9. says

  Du mangler eyeliner på det første bildet:) vet ikke hva mer. Sant det der med at ingen egentlig legger merke om man sminker seg mye eller litt mindre.. Men det blir fort en vane og sminke seg..

 10. says

  jeg syntes du er utrolig pen uten sminke! seriøst, jeg satt å så på en video av deg istad når du sminket deg, der du startet uten sminke og du var seriøst pen uten sminke asså :-). jeg skjønner, de fleste jenter (ikke alle) føler at de må gå med hvertfall LITT sminke på skolen/jobb o.l , for å gå ut iallefall. jeg føler at jeg hvertfall må ha foundation og litt mascara på meg ellers føler jeg meg helt naken og stygg. menmen :p kos deg masse på fest da 🙂

 11. says

  Syns du ble søt jeg:)
  Det eneste jeg MÅ ha på før jeg går ut døren for å føle meg vell er mascara.. Ellers klarer jeg meg fint uten. Selv om jeg trives best med mer sminke, og fikset hår! Så klart…

 12. says

  Jeg har alltid vært avhengig av sminke, men bruker betraktelig mindre i dag enn det jeg gjorde på ungdomskolen, noe jeg er særdeles glad for. Det er mye penere og naturlig når man bruker mindre. Og du er jo pen uannsett hva du gjør! På fest er det lov, men du hadde vært supersøt med litt mindre sminke på hverdagene. Du trenger heller ikke extensions. Du har jo kjempefint hår!

 13. says

  Jeg kunne gått uten sminke, men jeg føler meg betraktelig bedre når jeg bruker det :p

  Du er forresten utrolig pen 🙂

 14. says

  jeg må ha det jeg alltid pleier å bruke, ellers føler jeg meg rar. syns ikke jeg bruker mye sminke selv, men.. er så fort at det dabber av utover dagen. hørt om en spray man prayer på ansiktet og at sminken holder seg. vet du hva den heter ?

 15. says

  Synes du kan sminke deg så mye du vil, så lenge du føler deg vel spiller det vel ingen rolle hva andre synes?

  Selv går jeg ofte uten sminke, men merker eg føler meg mye trøttere i trynet da enn ellers. Ellers kjører jeg bare solpudder og maskara på skolen.

 16. millemarie says

  Så sminke-videoen din, nette. Og ville bare si at du ser jo skikkelig bra ut selv uten sminke. Du har virkelig fin hud! jeg synes du var penere med lite sminke enn med masse, så du trenger hvertfall ikke føle deg stygg selv om du roer an litt på sminkefronten

 17. Nette says

  De to tingene jeg manglet var eyeliner/øyenskygge under øynene + hairextensions. Var vel egentlig ikke fest, ble vors og øltelt. =p Kommer til å pynte meg myyye mer neste helg, så følg med. 😉

  Selvom noen av dere syns jeg er pen uten sminke, så er det for meg uforståelig. Jeg kommer IKKE til å slutte med sminken min før det føles hundre prosent riktig for meg å gjøre det. Og det tror jeg ikke kommer til å skje med det første.. 🙂

 18. says

  jeg går ofte uten mye sminke, men så føler jeg meg ikke særlig fin heller da. Så om jeg skal føle meg fin, så må jeg ha en viss mengde sminke. Dumt at det skal være sånn, men jeg liker å sminke og ordne meg da, heldigvis 😉

  Ella

 19. says

  Kjenner meg veldig godt igjen. Føler meg helt forferdelig uten sminke, men som du skriver, tror det er bare vi selv som bryr oss. Men selvfølelse er viktig, det å selv føle seg bra er viktig:) Og selv om det ikke går helt inn; Du er pen både uten og med sminke:)

 20. Tessa says

  hei ! bare lurer på en ting jeg.. sikkert litt dumt men anyway! hvor er det du oppbevarer de Clipsa dine ? akkurat bestilt meg selv, så lurer på hvor jeg skal gjøre av dem! henge dem opp eller hva? 😀

 21. admin says

  Hei Tessa, jeg henger dem opp!:) Har spikret inn mange spikere så bare kaster dem over dem på en måte 😉 hihi.

 22. Tessa says

  kunne nok tenkt meg til det selv, men takk for svar 😉 hehe. liker bloggen din kjempe godt forresten! må alltid innom en tur når jeg er på pcn. du virker som en utrolig kos jente! 😉

  ha en fortsatt fin heelg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *