Dagens tema: Groups-minner

Er det noen andre her som tidligere var avhengige av groups? Høydepunktet var kanskje i 2005, jeg ble en såkalt «maker» hvor andre kunne bestille ting av meg som jeg laget til deres groupssider. Jeg hadde min egen side, Frozen Crush, som ble skikkelig populær. Etterhvert ble det et skikkelig internettcommunity (litt sånn som disse bloggene), der alle var jenter mellom 13-16 år. Det verste var at jeg (Cazello, som jeg kalte meg), ble skikkelig «populær» der, og fikk meg tonnevis med venner. De lagde til og med gaver til meg. Her er noen av dem.

Det går ikke helt an å forklare hvordan det var, man må nesten ha vært inne i det. Jeg ble helt oppslukt, selvom alt man gjorde var å skrive på discussionsforumer, besøke hverandres sider, jobbe med sine egne og kanskje lage ting for andre. Var ofte konkurranser og lignende. Men etterhvert dabbet alt totalt av, jeg trodde der og da jeg aldri kom til å slutte, men slik ble det. Det ble en overflod av nye brukere, de gamle forsvant og alt ble annerledes. Nå er det så vidt jeg vet ganske dødt hele greia. Men det var en fin periode, det var det. Kan egentlig sammenligne det litt med denne bloggingen, om en lang stund vil alt være annerledes. Men det er jo sånn livet er, alt forandrer seg og man går jo likevel videre.

Comments

 1. says

  Faktisk, der var jeg aldri :O Men jeg blir alltid oppslukt i sånne ting, så det er nesten litt rart at jeg ikke var der. ^^

  Har en tendens til å få meg masse «venner» på diverse nettsamfunn og steder.. Er jo gøy, da : )

 2. Nette says

  Fleurette, ja, det var du virkelig… Vanja hopper ut av vinduet-historien vil ALDRI bli glemt!

 3. says

  En ting jeg lurte på, hvordan vet du hvor mange lesere du har? Har alltid lurt på hvordan folk finner ut sånne ting, haha :)

 4. says

  Jeg husker groups godt! Jeg lagde noen sånne sider, men jeg skjønte meg ikke helt på det. Prøvde meg også som «maker».
  Huff, det er flaut hvor mye tid jeg egentlig la i det!

 5. karoline louise says

  ouh, var faktisk på groups hele tiden på den tiden Frozen Crush var åpen. Så la du den ned, og jeg bare ventet på at den skulle åpne. Slo meg midlertidig ned med Different Style, og er nå helt ute av systemet, med mindre jeg skal ha headere til bloggene mine. :) Husker deg, også, faktisk! Så noen bilder av deg, meeen, jeg var lita, usosial og skrev somregel ingenting. :) Og nåååå, jeg fikk linken til bloggen din av en venninne, og jeg synes med en gang at det var noe kjent, og når jeg så bildene dine, og teksten og sånt, så fikk jeg en liten aning om at du hadde vært på groups, eller var der. :p Oi, ble vell veldig langt dette innlegget her! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *