Dagens tema: Extensions

Jeg har erfaring med hairextensions, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om dette. Det finnes jo forskjellige typer, både klips, «flettet inn», og sveiset/limt på. Jeg fikk for første gang extensions da jeg gikk i åttende klasse, og ville da ha laaaangt Marion Ravn-hår. Jeg fikk det sveiset på, og opplevelsen er egentlig ikke noe positiv. Jeg ble bla. mobbet pga jeg hadde «andres ekle hår i mitt», at jeg hadde dyrehår osv. Det holdt seg pent noen dusjer, men så begynte det å bli som hestehår. Kjempestivt og flokete, og jeg gikk KUN med det i hestehale. Så dro jeg til syden og etter litt bading fikk jeg hårballer flott plassert over hele hodet så jeg måtte til frisøren og ta det av. Håret ble kjempetynt etter dette, men det var godt å få det av! Bilde finner jeg ikke.

Vinteren 2006 klipte jeg meg kortkort og angret kjempemasse! Jeg fikk sveiset på hår igjen, det var svært dyrt – minst 6000 kr. Det var utrolig slitsomt, håret blir tungt, flokete, og jeg følte at mitt eget hår lå over det andre som et «lag» man kunne se. Derfor brukte jeg rettetangen kjempemasse, og det var ganske stress. Tok det av etter bare 2 mnd!

Etter dette har håret mitt blitt blondt etter månedsvis med striping (aldri farging), og clip on-clip off extensionsene fra Sara passer hårfargen min helt perfekt! Det er spenner som er kjempeenkle å feste fast, og det er utrolig behagelig å bestemme selv når jeg vil ha dem inn. Man klarer det enkelt selv på 10 min, men det klør bittelitt av og til. Men jeg er fornøyd med resultatet, og det er mye bedre enn påsveising som er kjempeslitsomt, dyrt og ødeleggende for håret.

Bildet er tatt i dag.

Comments

 1. says

  Så fint! Jeg hadde «sveise på-extensions» selv i kanskje ett-to år. Jeg ble avhenging! Men det var ikke direkte pent etter det hadde sittet i en stund. Pluss at det er superdyrt. Men nå vil jeg ha igjen..prøver å stå i mot fristelsen..haha.

 2. cazello says

  Luna: Ett-to år faktisk! Hah, ja du får prøve på det.
  Takk Kamilla, gjør det du ^^

  Linker dere jeg. 🙂

 3. says

  Jeg elsker clip-on extentions. Men jeg er litt lat og orker ikke alltid ta dem i.. 😉
  Det er forresten lov å kose seg med sjokolade. Og du trenger bare gjøre noen øvelser før du legger deg så toner du kroppen din naturlig med din egen kroppsvekt. Er ikke så mye som skal til. Med du er jo naturlig fit. Hvertfall nå når du er ung. 😛 😛

 4. cazello says

  Åh mener du push-ups og sit-ups eller har du eksempler på noe mer? 🙂 Fordi push-ups klarer jeg ikke og sit-ups er maks 10 også gir jeg opp (A)

 5. Kristine says

  Fantastisk fin hår 🙂
  Lurer litt på hvilket nr det var på fargen du kjøpte deg? Eller fargetype kanskje det heter :)) Har ganske så lik farge på håret mitt. Er de heeelt lik farge du har, eller er det en liten forskjell ?
  Eller fargetype kanskje det heter :))

 6. Siri says

  Hvorfor betale over 1000,- for clip on fra sarah når man kan bestille like bra hår rett fra kina til 200 lappen MED frakt?? 🙂

 7. says

  Hvor lenge har du hatt extentionet ditt? Jeg har hatt mitt siden 27. desember 07 og brukt det hver dag jeg har gått ut av huset (ikke hver søndag, altså. heah), og synes det ser ganske bra ut fortsatt. Jeg har i tillegg stripet d blondt en del ganger, óg farget det tilbake brunt. Andre jeg kjenner har hatt sitt i kort tid i forhold til mitt, og deres er ikke særlig fint. haha. 🙂 ganske slitt, altså. :p

 8. says

  When you are in uncomfortable position and have no cash to get out from that, you would require to receive the mortgage loans. Because it will aid you for sure. I get college loan every time I need and feel good just because of that.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *