Countdown

I går var det nøyaktig én måned igjen til termin! Og jeg kan ikke huske at sparkene til Sander noensinne var i nærheten av så vonde som de jeg kjenner nå for tiden.

Sist hadde jeg mye kynnere, hikking og bevegelser, men ikke så vonde spark nedover? Flere ganger tar jeg meg selv i å nærmest hyle, så da kan jeg jo bare forestille meg hvordan det kommer til å bli under fødsel. Jeg er liksom ikke så keen på å være den «brøleren»… Spesielt ikke nå som Emil har fått lov til å spille inn lydklipp til podcasten, haha

Denne dagen startet SÅ dårlig, og jeg vet ikke engang hvorfor. Sander var dårlig og kastet opp i natt, først i egen seng og så i vår, og etterpå hadde jeg masse mareritt (jeg må slutte å google så mye om dødfødsler og fæle ting). Så kanskje en kombinasjon av det, vond kropp og hormoner, hvem vet – det tok hvertfall lang tid før jeg orket å komme meg opp.

Så fikk jeg dårlig samvittighet for at det er påskeferie, vi har to barn her hjemme og det er ikke helt innafor å ligge i sengen såpass lenge og stirre i taket. Men men. Etter en dusj og frisk luft føltes det mye bedre, og det var jo ingen grunn til at jeg skulle være smådeppa i utgangspunktet. Gleder meg til å bli ferdig med denne graviditeten nå, og møte lille Baby Boo i magen! Sander er enig. Eller vi får se på det.. ?

Comments

 1. IN says

  Kjenner meg igjen! Termin en uke før deg og vrir meg i smerte av hvor vonde bevegelsene er denne gangen. Var ikke sånn med førstemann!

  Jeg var visst en fødebrøler til alles store forbauselse 😀 helt rart, men kroppen ville rope, så da ropte den! Ikke av smerte men av kraft, heldigvis 😉

  • Anne says

   Signerer denne, bra satt ord på. Kroppen min brølte også. Voldsomt, men ikke pga smerte. Fødebrøler ll

 2. Charlotte says

  Hei Anette☺️ Jeg bare elsker å klikke innom bloggen din. Jeg liker at du beskriver hverdagen din uten filter og bare sier det akkurat som det er. Hverdagen er opp og ned. Livet er ikke perfekt, selv om de fleste liker å fremstille den slik.. Jeg har lest bloggen din siden 2017 og jeg synes du virker som en fantastisk og jordnær jente. Håper du får en fin tid fremover før lillegutt kommer.
  God påske? Klem fra Charlotte

 3. Anna says

  Hei! Denne trenger du ikke poste: det synes at bildet er redigert? Ved låret ditt er det klumpete.

  Tenker det ikke er vits å redigere tynnere bein når du er gravid? Liksom mtp andre gravide og sammenlikning osv

  Liker podden deres!

  • Annette Haga says

   Hei! Hvis du synes låret mitt ser klumpete ut, så er det fordi det ser ut sånn.. Har kun redigert med filter, har ikke endret på kroppen i det hele tatt! Hyggelig at du liker podcasten:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *