Costume Awards 2018

costumea03costume22Yesss, nå ligger omtrent hele garderoben min strødd utover leiligheten. Var visst ikke så lett å pynte seg når man er 8 mnd preggo! Hvertfall ikke til Costume Awards, syns jeg! Men jeg endte til slutt opp med dette antrekket: skjørt fra ASOS, body fra NLY, sko fra Louboutins og belte + øredobber fra Nastygal.

costume048Hvis du vil sjekke ut min steg-for-steg makeup tutorial for bareMinerals kan du gjøre det her! De stakk forresten av med prisen for beste makeup-merke i går kveld, SÅ fortjent.

Nå går turen straks til PARIS – gleder meg halvt ihjel! God helg dere ❤️❤️

costume02228

Comments

 1. Elise says

  Ble litt nysgjerrig på hvordan du regner måneder som gravid? Syns det der er så vanskelig altså:) Men når du sier 8 måneder, tenker du da i forhold til antall uker? Jeg sa vel heller at jeg var 7 mnd på det tidspunktet der, men det var jo bare ut fra min tellemåte da. Tenkte liksom «hvor lenge er det igjen til termin nå?» og så tenkte jeg 9 måneder minus det som var igjen.

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg regner aldri selv i hodet haha, bruker appen Preglife. Nå er jeg 32+5, som tilsier kalendermåned 8 og graviditetsmåned 9 (!) Man er jo gravid i ca 40 uker 🙂

 2. Tonje Cathrine says

  Så flott du er Anette. Imponert over at du klarer å gå i høye heler. Jeg føler jeg bor i sneakers for tiden. Kos dere masse i Paris. Godt med litt kjæreste tid før den lille kommer. Nyt.

 3. Kat says

  Hei! Så fin du var/er! 🙂
  Jeg ser på bloggen din at du har to forskjellige Olympus kameraer. Hvilket av de anbefaler du? (til ferie, hverdag osv).
  Setter pris på svar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *