Costume Awards 2017

costume1

I går fikk jeg låne en nydelig kjole med paljetter fra Billie & Me (som kommer i august) til Costume Awards, hvor FIN er ikke den??? Altså. Som et lite kunstverk 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg satt hjemme og laget makeup tutorial på ettermiddagen (link lenger ned i blogginnlegget), og plutselig fikk jeg sykt dårlig tid på å komme meg til Gamle Logen. Jeg satt i taxien bare ett minutt unna da jeg fant ut at jeg hadde glemt hælene i en pose hjemme – og på føttene mine var det… Sorte Ecco-boots (ala uggs, som jeg forsåvidt elsker, men som ikke helt funket til pen kjole, haha). Så da var det bare å stresse seg tilbake og få hentet de riktige skoene før alle kjendisene ble ferdige på den røde løperen (jobben min var jo å snappe for Stylista). Men kjendiser er jo så sykt treige, så det gikk bra 😉

Jeg klarte til og med å rote meg inn i et tv-intervju der Christina Dancke quizzet meg i mine musikkkunnskaper. Ble faktisk litt positivt overrasket over meg selv, haha! Var ganske klein her og der, men litt peiling hadde jeg hvertfall. Ganske sikker på at hun riktignok bare intervjuet meg fordi det ikke var noen andre mer spennende der på akkurat det tidspunktet, så tviler på at det blir å se dagens lys.

costumeaw17

I forkant av festen ble jeg sponset med makeup fra bareMinerals. På Costume.no (annonsørinnhold) har jeg laget en steg-for-steg-tutorial med hvordan jeg laget denne looken 🙂 Alle produkter er altså fra samme merke (bortsett fra øyebrynspennen som er fra Anastasia Beverly Hills), og jeg følte meg såå fin!

blogg2

Håret mitt fikk seg også en liten forandring i går, med oransje highlights (som går bort i vask). Jeg laget bare de samme gamle bølgene med krøllstaven min, det er ikke så spennende, men funker alltid! De oransje stripene gjorde sånn akkurat passe mye ut av seg,  og jeg synes det passet fint til kjolen.

Vi er på plass på #costumeawards2017 ✌️ Følg med på Snapchat: Stylistano

A video posted by Stylista (@stylistano) on

Jeg hadde en fantastisk kveld, med kollegaer, venner og bekjente! Og sååå vanvittig bra arrangert av Costume<3

Gleder meg allerede til neste år!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments

 1. Yvonne says

  Synes sminken var så utrolig fin!:) Hvilke produkter i tutorialen må man absolutt ha for å få litt av den fantastiske gløden du har? ( blir litt dyrt å kjøpe alle si, hehe)

  • Annette Haga says

   Takk!

   Complexion Rescue og serum Bronzeren fra bareSkin er to favoritter jeg har brukt selv i 1-2 år, og som jeg ville anbefalt aller mest 🙂 highlighter, bronzer og rouge er det så mange makeup-merker som har gode produkter av, men de to jeg nevnte først skiller seg mest ut 🙂

  • Annette Haga says

   Brow Wiz (Anastasia Beverly Hills i Soft Brown) og Brow Definer i samme farge, bytter litt mellom disse:)

 2. Vilde says

  Er så glad for at du har begynt å blogge igjen, du var veldig savnet! Høres fornuftig ut å ikke fokusere 100% på bloggen, men heller skape innhold når du er inspirert. Ikke føle noe press, og heller bare ha det hyggelig og gøy med det.

  Ønkser deg alt godt, Annette!

  Hilsen fast leser siden 2010 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *