Bryllupsmiddagen – 19.08.17

middag-2 På tide å vise dere noen bilder fra bryllupsmiddagen vår! Vi satte oss til bords litt før kl 17, og var ferdig med middag og alle taler rundt 10. Så vi ble sittende i omtrent fem timer, men det gikk SÅ fort! Jeg skjønner virkelig hva alle mener når de sier hvor fort bryllupsdagen går…

middag93Det var så mange fantastiske taler og innslag, morsomme videoer som ble spilt på storskjerm, den klassiske sko-leken med spørsmål, nydelig mat og ja… Jeg kan faktisk ikke beskrive det. Jeg gråt og lo om hverandre hele kvelden, og ville aldri at det skulle ta slutt. Verdens fineste dag!!

middag1Lokalene ble enda finere enn jeg kunne sett for meg! Mer info om hvordan vi pyntet finner du i de andre innleggene under kategorien Bryllup, men en liten oversikt finner du under. Vi har fått noe rabatt fra Bryllupsinvitasjoner og DJ Booking Norge.

Ballonger, lanterner i taket, skilt, pompoms og andre småting: Festkompaniet.no
Menyer og bordkort: Designet selv, i samarbeid med Bryllupsinvitasjoner.no 🙂
Cookies med navn: Hancock
Stoler og dekketallerkener i gull: Bryllup&Events
Blomsterdekorasjoner: Rosehagen Blomster
Chiffon bak hovedbordet: Ebay
Lyslenker i taket, stemningslys og lyd: DJB.NO

Hvert bord hadde dessuten 3 Mason Jars-glass med lyslenker oppi (som jeg sprayet i gull) + 4 høye og 8 lave kubbelys per bord.

MIDDAG033Tips: På baksiden av menyene hadde jeg skrevet opp navnet på bordet (feks Youngstorvet) og deretter alle gjestene som satt der, hvilken relasjon vi har til dem og noen fun facts/ice breakers. ❤️

middag23MIDDAG373I pappa sin tale fikk jeg gjennomgå HARDT (hahaha), med alle mulige bilder og historier fra barndommen min. En utrolig morsom og fin start på kvelden.

tale039422tale933Altså han mannen min… Jeg visste at han hadde jobbet mye med talen sin, men jeg var overhodet ikke forberedt på hvor FANTASTISK den kom til å være. Jeg må nok nøye meg med å være den nest morsomste i forholdet vårt… I tillegg til at alt han sa var så ekte og genuint, og han sa så mye fint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg til slutt.

middag831tale33Hjertet mitt ❤️

tale9383Det var aldri et alternativ for meg å ikke skulle holde tale, selv om det egentlig er «valgfritt» for bruden, i følge tradisjonen. Men det hadde bare vært SÅ rart om jeg bare skulle sittet der etter Emil sin tale og ikke sagt noe tilbake, haha. Jeg ville jo få frem alle de sidene av ham som bare jeg ser – hva jeg setter pris på, fascinerer meg over og ikke minst… dele noen historier jeg synes er morsomme og som representerer forholdet vårt. Jeg sparte det mest emosjonelle til slutt for å unngå å knekke helt sammen, men på slutten var det like før..

tale9383222tale948Annette_Emil-710tale9485ri4tale847Annette_Emil-761Altså, ALLE talene var så bra, og Nora sin fikk meg også til å gråte… Jeg er så enormt heldig som har henne i livet mitt og det er et vennskap jeg vet vil vare så lenge jeg lever.

tale049Våre fantastiske toastmastere!! Kunne ikke bedt om en bedre duo ❤️

tale945I utdrikningslaget til Emil måtte han i studio for å synge inn «You’re beautiful», og resultatet ble selvfølgelig spilt av her 😉

tale956sko3Annette_Emil-875Annette_Emil-865Jeg er så glad Susanne og Selma arrangerte denne leken under middagen, selv fikk jeg jo ikke med meg noe av hva Emil svarte – men det var så gøy! 😀Annette_Emil-884tale958Annette_Emil-930tale47Kveldens takk for maten-tale var det Matin som stod for, og jeg har aldri vært vitne til noe lignende… Hahaha den tror jeg ingen av gjestene kommer til å glemme, inkludert personalet til Losby. Veldig lite politisk korrekt – og VELDIG morsomt.

444Foto: Mattias Bergdal

Comments

 1. Elisabeth L says

  Ååå, ser virkelig ut som et vellykket bryllup og at alle koste seg<3 tenker du å dele bilder av bryllupskaken og detaljbilder av kjolen din etterhvert også? 🙂 lurte på om dere hadde noen barn i bryllupet, i allefall hvis dere ikke hadde, har dere noen tips til hvordan man skriver det i invitasjonen? 🙂

  • Annette Haga says

   Tusen takk 🙂 Vi hadde ingen barn til middag, det var ikke noe vi trengte å gi beskjed om heller 🙂 Invitasjonen gjelder jo i utgangspunktet de navnene dere skriver der, feks Kari og Ola, om man inviterer med barn er det jo naturlig å skrive barna sitt navn der i tillegg. Det tenker jeg hvertfall! Så kan dere heller snakke direkte med gjestene det gjelder om dere er usikre, om at dere ønsker kun voksne til middagen – men at de er hjertelig invitert til vielsen feks 🙂

   • Elisabeth L says

    Tusen takk for svar, har alltid tenkt at det er så vanskelig, men høres ut Om en veldig bra måte å gjøre det på 🙂

 2. Benedikte says

  Hei.
  Jeg skal gifte meg selv til sommeren og henter nå inspirasjon fra alle kanter. Hvordan håndterte dere bordplassering? Jeg syns å se på bilder at dere ikke hadde et stort hovedbord.

  Hilsen Benedikte

  • Annette Haga says

   Hei Benedikte! 🙂 Vi satt med hver vår forlover på vårt lille bord, og så hadde vi rene «familiebord» nærmest oss, og rene vennebord i resten av rommet. Det fungerte helt topp for oss <3

 3. Jenni says

  OMG. Jeg vil gifte meg igjen ! For et drømmebryllup. Alt er jo så perfekt satt sammen, ikke vanskelig å se at det har krevd endel planlegging. Flotte minner å se tilbake på. Ønsker dere fortsatt mye lykke på veien videre. Klem

 4. Emilie says

  Åh, så fint det ser ut! 🙂 Jeg skal selv gifte meg på Losby Gods neste sommer, og gleder meg (om mulig) enda mer nå <3

 5. Christina says

  Hei 🙂
  Jeg legger merke til at du har vin i glassene (både hvit og rød) på et par av bildene ( dette er over hodet ikke ment som kritikk, da jeg nok er sikker på at dette er alkoholfritt / evt at du ikke drakk av dem), spørsmålet mitt er bare hvordan du «skjulte» det? (trenger tips… 😉 ). Det var vel ikke offisielt at du var gravid på dette tidspunktet? 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! 😀 Jeg fikk alkoholfri drikke til middagen,vet ikke helt hva det var men tipper noe juice – men det smakte veldig godt og så ut som vin:) Fortalte bare Losby at jeg var gravid, og så var de helt diskret rundt dette. Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *