Bryllupsdagbok #5: Prøvesmaking

tasting11Tidligere denne uken var vi på Losby Gods igjen – for prøvesmaking- og det er enda koseligere å være der nå som det er blitt så grønt og fint! Vi hadde fått tilsendt bryllupsmenyen på forhånd, og hadde allerede tenkt oss ut noen favoritter. Så jeg ble veldig glad for at alt levde opp til forventningene! Alt smakte helt nydelig, og det var veldig koselig å sitte kun oss to, på stedet vi skal gifte oss om under 3 måneder, og spise en fantastisk 6-retters (begge fikk 1 av hver rett) og med masse god vin til.

Til forrett fikk vi hjemmerøkt ørret + asparges og spekeskinke, og jeg elsket begge deler, men vinneren ble helt klart den første. Mmmm! Og så blir det kjøtt til hovedrett med fløtegratinerte poteter til (hadde egentlig tenkt småpoteter, men de fløtegratinerte var bare FOR gode), og her fikk vi valget mellom okse og kalv. Jeg er veldig glad i kalv, men tilbehøret og sausen til oksekjøttet var helt magisk, så ble enige om å gå for det :) Til dessert blir det en komposisjon bestående av sjokoladekake, bringebærsorbet (NAM!) og creme brulee – før bryllupskaken og kakebordet såklart kommer i tillegg til slutt. Noe av det viktigste i et bryllup mener jeg er god mat – ikke alle som er enige der, men jeg synes det har masse å si. Gleder meg sånn til bryllupsmiddagen vår nå. Oooog jeg må snart komme i gang med å skrive talen min…

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *