Bryllupsdagbok #4: Blomster

Forrige uke var Emil og jeg i møte med blomsterleverandøren vi har valgt til bryllupet! Etter å ha pinterest’et x antall inspirasjonsbilder, googlet jeg litt (mye) rundt, og endte opp med å velge Rosehagen. Jeg oppdaget dem i forbindelse med at jeg googlet spesielt etter blomsterbue/arch til vielsen – noe som kanskje er hakket mer vanlig i utlandet enn her i Norge.

Det er et lite, familiedrevet som spesialiserer seg på buketter og dekorasjoner til bryllup, og her kan du se de ulike bryllupspakkene om du er interessert! De gjør alt av pynting inne og utendørs, noe som er perfekt om du ønsker å overlate alt til profesjonelle :) Dette er ikke et reklameinnlegg, men jeg synes det er gøy å dele med dere andre som kanskje er i samme situasjon som meg. Under ser dere hva vi har endt opp med å bestemme oss for!

BRUDEBUKETTEN: 

blomster-bukett1Jeg vil gjerne ha en romantisk, hageinspirert og litt løs form på buketten min, synes det er så nydelig med masse grønne blader og en miks av forskjellige blomstersorter. Tenker hvitt og grønt + fersken/korallfarget som utgangspunkt, som passer perfekt med fargetemaet vårt.

Noe jeg ble litt overrasket over i møtet, og synes var veldig positivt, var alle de ulike typene hageroser man kan få tak i. Jeg er ikke sååå fan av helt klassiske, «stramme» roser, men jeg ELSKER disse:

roser-
De til venstre ligner veldig på yndlingsblomsten min peoner (men den er ikke helt i sesong i midten av august), og dette er faktisk en hagerose! Jeg kan lite om blomster har jeg funnet ut, haha, men nå har jeg forelsket meg helt i hageroser – og det finnes så mange forskjellige typer. Krysantemum og Dahlia er også helt nydelige.

blomster2

KNAPPHULLSBLOMSTER OG FORLOVERBUKETT:

knapphullsEmil, hans forlovere og de to ringbærerne våre skal ha knapphullsblomster ala bildene over, og forloverne mine skal ha en mindre, men litt lignende bukett som min.

VIELSEN:

blomster-vielse3Her er inspirasjonen til blomsterbuen/archen vi skal ha! Det blir nok ikke blomster rundt hele, men jeg synes det er veldig fint med asymmetriske dekorasjoner. Dette legger vi litt ekstra penger på, for å skape en ekstra fin setting rundt vielsen. Så får vi bare be til solgudene om at vi kan gjennomføre vielsen utendørs som planlagt! I verste fall har vi en backup-plan inne på Losby. :)

vielse-blomsterDe ytterste stolene som danner «gangen» på hver side skal få noen dekorasjoner :) Hadde først tenkt blomsterblader langs med oppgangen også, men endte opp med å prioritere andre ting litt høyere. Skal få tak i en hvit løper i stedet!

BORDENE:

hovedbordDet blir ett firkantet hovedbord som skal pyntes med girlander slik som inspirasjonsbildene ovenfor. Det blir så fint med masse grønt og frodig! Tenker å ha fargene hvitt, grønt og fersken i dekorasjonene på hovedbordet, mens blomsterpynten på de resterende bordene blir hvitt og grønt.

blomster-gjestebord1De andre bordene for gjestene skal være runde (synes det er mer sosialt og hyggelig) og da landet vi på å velge store centerpieces slik som dette. Lave dekorasjoner er også veldig fint på bordene synes jeg, men det er viktig at gjestene kan kunne se hverandre og da tenker jeg at dette blir en veldig fin løsning! Da får vi dessuten god plass til masse kubbelys og andre ting på bordet. Det blir fort mye penger av slike dekorasjoner, så da har vi nedprioritert andre store oppsetninger på feks kake/gavebord osv andre steder i lokalene.

Her er litt mer inspirasjon jeg elsker:

blomster-inspo1Jeg synes det er så fint med hengende dekorasjoner fra taket, og det hadde egentlig passet perfekt siden vi leier Meyersalen hos Losby Gods som har en takhøyde på maaange meter. Men her tenker jeg nok vi skal bruke masse lyslenker, lanterner og/eller pompoms for å skape en romantisk atmosfære.

Håper innlegget kan være til inspirasjon! :D

Comments

 1. Sandra says

  Lekkert! Akkurat noe sånt jeg ser for meg til vårt bryllup! Er det lov å spørre om hva dere må betale for alt dette?
  Synes det er vanskelig å vite hvor mye man skal sette av til blomster i budsjettet. :)

 2. Ivana says

  Elsker at du skal gifte deg! Vi skal gifte oss neste sommer i Kroatia og skal ha samme tema. Gleder meg masse til å se bildene fra bryllupet deres, det kommer til å bli sååå fint!

 3. Aline says

  Vet du hva…du kan få tak i peoner i slutten av juli/august! Jeg giftet meg i slutten av juli for noen år siden. Mine ble bestilt fra Nederland;) blomsterbutikken ordnet det..og det kostet ikke så mye mer. Ble overrasket over det! Hver sin smak..men jeg synes ingen blomster slår peoner i sin reneste form;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *