Bryllupsdagbok #2: Gjesteboken

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFor ikke så lenge siden fikk jeg gjesteboken vår tilsendt i posten! Denne bestilte jeg fra Etsy (du finner den her), og jeg elsker at skriften er i gullfolie. Denne skal vi ha fremme på et bord, sammen med et par polaroidkameraer (note to self: huske å kjøpe flere filmer!).

Så er tanken at gjestene teiper på et polaroid-bilde av seg selv og noen linjer ved siden av, slik som dette:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto: Pinterest

OLYMPUS DIGITAL CAMERATror bildene vil gjøre at det kommer til å bli enda mer personlig og koselig å bla gjennom i ettertid! :D

Comments

 1. says

  Utrolig koselig med bilder i gjesteboken ja :D Vi hadde også polaroidkamera sammen med gjesteboken i vårt bryllup. (det som var litt trist var at jeg oppdaget etsy uken ETTER bryllupet – haha krise).

 2. Anne says

  Søsteren min hadde lignende i bryllupet sitt i Thailand i februar :) Var en stor hit blant gjestene! Et lite tips er å spørre venninner om du kan låne deres polaroidkameraer hvis de har. Vi var vel 19 gjester fordelt på 4 kameraer, og alle var i bruk :) Da slipper man å vente på å få bruke kameraene :)

  • Annette Haga says

   Takk! Jeg bestilte den mens jeg var på ferie, så ba de vente med å sende den til jeg var hjemme. Men det gikk ganske så fort :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *