Bryllup – forberedelser

forb2Kl 9-12:

Både Dajana og Lill Kristine har holdt på en stund allerede med å legge makeup og sette opp håret! Teknikken Lill brukte på å tvinne håret mitt hadde hun fått øvd seg på en del i forkant og det ble supert – meeeen vi hadde ikke helt tenkt på hvordan frisyren skulle «avsluttes» nederst, haha. Så der ble det litt improvisering – men jeg elsket hvordan det ble seende ut til slutt.

forb3forbHårspennen er fra ASOS, og sløret er fra Nora Farah (det samme er også kjolen og det avtagbare slepet).

forb94Kl 13: 

Jeg brukte tiden underveis til å øve litt på talen min, og gjorde faktisk en del endringer også… Det ble jo ingen glass champagne på meg denne dagen, men det var heller ikke nødvendig ;)

forb393Kl 13:30:

Emil og forloverne våre brukte hele formiddagen på å sørge for at alt ble riktig i lokalene, så det ble ikke en like rolig start på dagen for ham! Mansjettknappene fikk han forresten i bryllupsgave av meg på selve dagen, levert av forloverne mine til frokosten. De er fra McQueen og jeg kjøpte dem på Steen&Strøm. Perfekte mansjettknapper til en som hater mansjettknapper, hahah..

forb8313:40:

Nå er det ikke lenge til vielsen skal begynne, og vi er alle sammen fortsatt i morgenkåpene.. De er forresten fra Etsy, synes de var så fine!

forb944forb9472forb94213:45:

Pappaen min og ringbærerne våre kommer på rommet, og da er hele følget på plass!

re4Den eneste lille «krisen» i løpet av dagen var at det ble et stort hull i morgenkåpen min under strykingen, haha, men det klarte de å sy sammen på 1-2-3. Ellers gikk det meste som planlagt, bortsett fra noen små detaljer – men ingenting viktig! Jeg var veldig rolig og stresset egentlig ikke over noe, bare litt nervøs angående været… Værmeldingen på telefonen viste REGN og det var masse mørke skyer og generelt veldig ustabilt. Men solen kom heldigvis ordentlig frem i tide ❤️

forb3822forb382re3Kl 13:55:

Emil er allerede klar og står nede for å ta imot gjestene. Kjolen er på plass og det er 5 min igjen til vielsen skal starte… Men jeg måtte vente litt på mine stakkars forlovere, haha, så noen minutter sene ble vi – men heldigvis ikke såpass lenge at gjestene begynte å lure… Åhh, jeg vil gjøre det igjen!!! ❤️

Comments

  1. marie says

    hei.
    jeg er på utkikk etter den hårpynten du hadde. husker du hva den het? eller kunne du ha tenkt deg å selge din?

    Marie:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *