Boktips fra ferien

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAairbusEr det ett sted jeg virkelig vil tilbake til, så er det her! Null mobildekning og verdens fineste utsikt – helt klart ett av høydepunktene fra ferien. Vi kjøpte med oss masse mat og drikke på veien opp (det fristet ikke akkurat å kjøre opp og ned i fjellene flere ganger), og fikk virkelig koblet helt av. Deilig å være fullstendig unplugged!

Jeg leste en god del bøker på ferien (tror det endte med 7 stk totalt), og en av mine favoritter var Lucinda Riley med De Syv Søstre. Jeg elsker at det i tillegg er en serie, og gleder meg til å begynne på neste!! Jeg har lest en del bøker fra samme forfatter tidligere, og de er jo så fine…

boker22Men den absolutt beste boken jeg leste var Nattergalen! Altså. Jeg GRÅT (ja, jeg er gravid og litt ekstra hormonell på grunn av det, men kan ikke huske sist jeg ble så rørt av en bok!). Jeg absolutt elsket denne – og anbefaler den på det varmeste!! Ellers leste jeg en del krim som var helt ok – men en bok jeg virkelig ikke skjønte meg på var Skjebne og Raseri. Eller, det blir kanskje feil å si det sånn, for den er lettlest og forståelig nok.. Men hvorfor har den fått gode anmeldelser? Barack Obama sin favorittbok?? Jeg ble så SKUFFET. Angrer på at jeg ikke la den fra meg etter 50 sider, men jeg trodde den skulle ta seg opp…

Nå er jeg i gang med boken som mamma har anbefalt meg, Verden som var min. Sekstitallet. Jeg er litt ubrukelig på å lese bøker når jeg er hjemme og ikke på ferie, så det går sakte fremover! Har dere fått noen nye favorittbøker i det siste må dere gjerne dele dem med meg. Xx

Comments

 1. Maria says

  Hei! Kan du dele linken til den lokasjonen dere hadde i LA med den fantastiske utsikten.

  På forhånd takk.

  Maria

  • Annette Haga says

   Hei! Det er en av Airbnb sine toppselgere – du finner den om du går inn der og skriver inn Maliu:)

 2. Kristine says

  Åh, Nattergalen er så fin, også en av mine favoritter 😀
  Hvis du liker den type bøker vil jeg anbefale deg å lese «All the light we cannot see»/ Alle lysene vi ikke ser, den er faktisk enda finere enn Nattergalen etter min mening 🙂

 3. Heidi says

  Det så virkelig helt fantastisk ut på Honey-/babymoon’en deres 🙂 Gratulerer så mye! <3
  Har du lest "Engletreet" av samme forfatter (Lucinda Riley) ? Hvis ikke så anbefales den virkelig 🙂

 4. Kristiane says

  Åh, jeg har også akkurat lest ferdig de syv søstre og syns den var helt fantastisk!! Akkurat startet på bok to, og jeg er også så glad for at det er en serie 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *