Bli med på SOME-kveld med meg!

Annonse

Det ER så hyggelig å møte noen av dere som titter innom bloggen eller følger meg på Instagram i virkeligheten. Det mener jeg faktisk, det er så utrolig koselig å få et ansikt på noen av dere, og tusen takk for alle snille ord <3

I går hadde jeg et lite opplegg på Sandvika Storsenter sammen med Olympus og Japan Photo, der alle som ville kunne få en gratis fotografering av barnet sitt. Det var lange køer og god stemning, veldig koselig! Tusen takk til alle som kom! Nå er årets julekort i boks for å si det sånn 🙂

Allerede neste torsdag kan jeg invitere dere til et kjempegøy opplegg sammen med meg, Olympus og Maren. Vi inviterer nemlig til SOME-kveld!

6. desember kan du møte oss på Foto.no, for en hyggelig inspirasjonskveld med fokus på sosiale medier og foto. Vi kommer til å dele våre erfaringer og beste tips til hvordan man kan bli en bedre blogger/instagrammer. Sånn ser programmet ut:

Det blir goodiebags til alle og gode tilbud – og er selvfølgelig helt gratis! 😀

Vil du bli med? Klikk deg inn her for påmelding.

Dette tror jeg kommer til å bli så gøy, så hvis du ikke har lagt planer denne kvelden håper jeg du vil ta turen innom. Nå er det fotball på tv for andre kveld på rad her hjemme, så jeg koser meg med podcast, gløgg og klementiner. Juletreet er på plass i stuen nå også, leste et sted at man blir lykkeligere av å pynte til jul tidlig. Så nå kan desember bare komme!

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *