Bli med meg på gravidyoga!

Annonse

Snart skal jeg på gravidyoga for første gang! Og du kan bli med meg!

I samarbeid med A-Derma inviterer jeg til gravidyoga-event hos Cama Yoga, der alle deltagerne får en gratis yogatime + goodiebags med mine favoritter❤️ Det hadde vært så utrolig hyggelig å møte dere av leserne mine som også er gravide!

gravidyoga0322

Det koster som sagt ingenting for å delta, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette innlegget. Pass på å legge inn riktig mail-adresse, så trekker jeg ut ca 20 stk i løpet av uken, som får en mail av meg med mer info.

Når: Onsdag 24. januar klokken 16:00 – 17:30
Hvor: Cama Yoga – Slemdalsveien 63B, 0373 Oslo

Yoga for gravide har fokus på å styrke kroppen og forberede seg både mentalt og fysisk på fødsel og barselstid. Det er en rolig, fødselsforberedende treningsform som er bra for deg og barnet, med utvalgte fysiske øvelser og avspenning. Gravidyoga anbefales fra 3. måned og frem til fødselen.

Håper mange av dere har lyst til å bli med 😀

Comments

 1. Lisa Hansen says

  Ååh det høres SÅ gøy ut! Jeg er bare i uke 18 men har et stort ønske om å være men:-) (selv om jeg ikke er så veldig mjuk av meg)

 2. Astrid says

  Fine tights! Både på deg og det andre bildet. Er det gravid-treningstights? Har du noen tips til hvor man finner godt mammatreningstøy? Gikk på gravidyoga i første svangerskapet, og syntes det var fantastisk. Lykke til videre! 🙂

 3. Sofie N Andreassen says

  Å få bli med på gravidyoga hadde vært helt supert! 🙂
  Er gravid i uke 27 og sliter med skoliose, så dette hadde vært midt i blinken for meg.

 4. Marianne HB says

  Det hadde vært kjempe gøy å få prøve gravidyoga og se om det er en treningsform som er fin for kropp og sjel i svangerskapet 🙂

 5. Christina Johannessen says

  Jeg er gravid i uke 24 og synes det hadde vært super gøy å få være med på gravid yoga 🙂

 6. Martine says

  Hadde vært deilig med litt gravideyoga nå som nr 1 er 13 mnd og nr 2 er på vei! Kjenner kroppen er sliten og trenger god avspenning 🙂

 7. Karina says

  Hei Annette 🙂

  Jeg har hørt at yoga er tingen når man er gravid og vil gjerne bli med deg! Nå er jeg gravid i uke 21, så ligger et par måneder etter deg. Synes det er så gøy å lese hva du skriver, for da er jeg litt forberedt på hva som skal skje med meg 😉

  Ta kontakt hvis du vil ha meg med, så stiller jeg! 🙂

  Klem Karina

 8. Ragnhild says

  Jaaa! Etter 20 uker med dårlig form hvor gravidputa har vært den viktigste delen av livet mitt hadde det vært helt fantastisk å få vært med og rørt litt på kroppen igjen <3

 9. Anna says

  Jeg vil veldig gjerne bli med og prøve ut gravidyoga! Tenker dette er supert for meg og minsten i magen. Er 27 uker på vei og hadde vært deilig å bevege seg litt mer:)
  Håper det er plass til oss:)

 10. Kristine says

  Hei!

  Jeg er gravid i uke 23 med en liten gutt 🙂 Jeg har veldig lyst til å være med å teste ut gravid-yoga!

 11. Helene says

  Å, det hadde vært utrolig gøy å få prøvd ut gravidyoga! Jeg er gravid i uke 30 nå, så har fulgt med på dine oppdateringer og kjent meg sånn igjen ☺️

  Krysser fingrene for at jeg får være med ☺️

 12. Madeleine says

  SÅ lyst til å være med på dette! 😀 <3 Har tenkt på å prøve gravidyoga selv, men ikke fått kommet til det ennå, så dette er helt perfekt <3

 13. Jeanette Amundsen says

  Hei:)
  Jeg er i uke 21 og kunne virkelig tenke meg å være med på gravideyoga:) Kjenner at kroppen sier ja til det 🙂 Håper vi sees 🙂 Varm klem til deg

 14. Maria says

  Jeg blir veldig gjerne med på dette 🙂 Har termin ca. likt som deg (18 mars) med mitt første barn. Fokus på forberedelse til fødsel og barseltid høres midt i blinken ut.

 15. Linnl says

  Jeg er gravid i uke 24, med en liten gutt i magen (akkurat som deg) Det er vårt første barn, så alt er nytt og uvant. Derfor hadde det vært kjempespennende å få prøve yoga! Det har jeg aldri prøvd før! Håper jeg får være med!! Klem fra mama to be 🙂

 16. Sigrid says

  Jeg har termin 14.februar, og gjennom svangerskapet er det kun yoga jeg har klart å trene. Dessverre er det ikke mye utvalg på yogatimer på SatsElixia, og jeg har derfor vært på utkikk etter egne yogaklasser for gravide! Har skikkelig lyst til å være med.

 17. Therese says

  Jeg har kjempelyst til å prøve gravidyoga! Har tenkt tanken men aldri fått meg til å teste det ut 🙂 Er i uke 31 nå – håper jeg får muligheten!

 18. Malene Reinertsen says

  Hei!
  Jeg er i uke 24 og sliter med ryggen og bekken.
  Fysioterapauten anbefaler yoga. Håper jeg kan bli med:)

 19. Monica says

  Hei, jeg er i uke 27 og har veldig lyst til å være med. Har lest mye om yoga i graviditeten, men ikke prøvd ennå….

 20. Victoria Saggi says

  Åååh så moro!
  Jeg har super lyst å bli med på gravidyoga – treffe deg og andre future mamas!
  Har termin i april 🙂

 21. Susanne says

  Jeg vil kjempegjerne bli med! Leter etter et sted jeg kan gå på yoga gjennom hele graviditeten 🙂

 22. Michelle Trudi says

  Åå jeg vil gjerne vinne denne opplevelsen!!! 😀 jeg er Gravid i uke 20 nå og har hatt lyst å prøve yoga for gravide helt siden jeg fant det ut! Krysser fingrene for å bli trukket ut 🙂

 23. Sherin says

  Å det hadde vært gøy å teste ut! Jeg er i uke 30 med nr 2 (nr 1 var et problemfritt svangerskap) og nå sliter jeg masse med bekkenløsning og nedpress. Hadde vært gøy å se om dette er noe for meg 🙂

 24. Tine says

  Hei!
  Er gravid i uke 25 med en liten gutt. Har aldri forsøkt gravid-yoga før og vil veldig gjerne være med =)

 25. Karen says

  Er det den grå run & relax-tightsen du har? 🙂 Jeg synes den ser så mye lysere ut på produktbildene på nettsiden og vil ikke ha så lys… Hadde du noen andre treningstights også og hvilken var du i såfall mest fornøyd med? 🙂

  • Annette Haga says

   Ja, det er den grå! 🙂 Den er mellom-grå, hehe. ELSKER den. Har brukt den så sykt masse når jeg slapper av hjemme, både som gravid og dagene etter fødsel.

 26. Karen says

  Takk for kjapt svar! Den ser helt fantastisk god ut og gråfargen på dine bilder er finere enn den helt lyse på hjemmesiden (smak og behag så klart) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *