Best cleansing mask ever!

Annonse

beautymask2beautymask4Med meg i kofferten hit hadde jeg med meg en pakke med hudpleieprodukter fra Sanctuary Spa Covent Garden. Jeg har raskt fått meg noen nye favoritter, og vil spesielt trekke frem ansiktsmasken 5 Minute Thermal Detox Mask. Denne har jeg allerede brukt flere ganger, og jeg ELSKER den!! Det er rett og slett den beste ansiktsmasken jeg har prøvd! Den har en varmende effekt når den kommer i kontakt med huden, og etter jeg har vasket den bort føles huden helt fantastisk ut, og ser merkbart mer glowy og fresh ut. Denne kan jeg anbefale på det absolutt sterkeste om du er på utkikk etter en ansiktsmaske som både er morsom å ta på (den deilige varmende effekten er jo perfekt å bruke på en høstkveld), i tillegg til å gjøre huden fin. Denne passer til alle hudtyper!

beautygig9Historien bak merket er veldig søt – en liten kjærlighetshistorie rett og slett, og går tilbake til 1977. En britisk mann som var gift med en ballerina åpnet et spa (kalt The Sanctuary Spa)  i Covent Garden, for at Royal Opera House-ballerinaene kunne ha et avslappende sted for å lade batteriene. Inspirert av det luksuriøse spaet ble det utviklet både en kroppspleie- og hudpleieserie, bestående av deilige oljer, body butters og deres ikoniske spa-duft. Og alle produktene lukter virkelig helt himmelsk, og gir en følelse av en ordentlig spaopplevelse hjemme på ditt eget bad.

beautymask566Jeg har blitt litt frelst av denne «warming»-effekten kjenner jeg, og 1 Minute Warming Micro-dermabrasion Polish vil jeg også trekke frem som en av mine nye yndlinger. Denne gjør at jeg vil skrubbe huden hver eneste dag (men det holder med 1-2 ganger i uken altså, hehe). Kombinasjonen av blant annet leire, bivoks og jojoba gjør at den har en litt fet konsistens (noe jeg synes er superdeilig!), og den er med på å øke blodsirkulasjonen. Kornene i skrubben er ikke spesielt store, sammenlignet med andre ansiktsskrubber jeg har, men jeg får likevel følelsen av at den er god på å fjerne døde hudceller. La den gjerne ligge på huden i noen minutter – den lukter fantastisk – og den varmende følelsen er så herlig!

beautymask33222Jeg er veldig glad i oljer, og Overnight Miracle Oil er luksuriøs og fuktighetsgivende – perfekt å sove med om natten. Den gjør huden mykere (jeg kjenner STOR forskjell på morgenen om jeg har sovet med den eller ikke), og den sies å redusere fine linjer etter 4 ukers bruk. Jeg har ikke fått brukt den lenge nok til å si noe om akkurat det, men jeg har allerede blitt utrolig glad i den og kommer til å fortsette å bruke den. Som alle de andre produktene gir den en skikkelig følelse av luksus, og jeg er overrasket over at ikke disse produktene koster mer enn de gjør. Men det er jo bare positivt for lommeboken! Her finner du hele utvalget av Sanctuary Spa, og akkurat nå har Vita en kampanje med -25% på hele serien ♡

Comments

    • Annette Haga says

      De fortjener helt klart mer oppmerksomhet synes jeg, kjente ikke til merket fra før og ble sååå positivt overrasket! <3

  1. AM says

    Det er så fin fargetone på enkelte av bildene dine, spesielt slik som i det øverste her! Er det et spesielt filter eller fargetone du legger på i etterkant via Photoshop e.l., eller er det en funksjon på kameraet? Og er det fremdeles Olympus PEN du bruker? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *