Barnevognen vi har valgt: Bugaboo Fox

AnnonseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså, den følelsen av å endelig ha barnevognen i hus! Jeg har vært innom og «kjent» på vognen i butikk flere ganger den siste tiden, men nå har vi endelig fått den hjem. Og jeg er SÅ glad for at vi valgte akkurat denne: Bugaboo Fox. Den har akkurat blitt lansert på markedet, og er den nyeste modellen til Bugaboo – det merket jeg har hørt aller mest positivt om (i tillegg til god kvalitet er dessuten designet absolutt det fineste på markedet etter min mening).

bugaboofox33Siden Emil er over 193 cm var jeg først usikker på om vognen ville være litt i det laveste laget for ham, men da vi dro til butikken for å teste den skjønte vi at det er den jo absolutt ikke! Bugaboo Fox er like god å bruke i byen som på tur i skogen, og er både enkel og lett å bære (veier under 10 kg), samtidig som den er stødig og robust.

Dessuten er den utrolig kompakt når den legges sammen, noe som er en stor fordel! Den passer derfor supert i små leiligheter og inn i bagasjerommet. Jeg er blitt helt forelsket i denne vognen, og her er hvorfor:

· Optimal høyde på setet, med tanke på å løfte barnet inn og ut.

· Vognen er bygget for å vare, med enkelt utskiftbare deler og den er fremstilt av resirkulerbare tekstiler.

· Stor og lett tilgjengelig vognkurv under setet.

· Du kan mikse og matche mellom utallige fargekombinasjoner (over tusen, faktisk!)
Vi endte opp med sort base og grå skjerm, men jeg synes også burgunder er utroooolig fin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg kommer til å skrive mer om vognen senere etter å ha få testet den ut, forhåpentligvis lever den opp til forventningene ❤️Du kan lese mer om Bugaboo Fox her!

Comments

 1. Thea says

  Bugaboo er absolutt det BESTE innen barnevogner, har ikke hørt om denne modellen før, men kan anbefale det merket:)

 2. Lisa says

  Hvorfor merker du ikke reklamen om vognen tydeligere? Man må trykke på en link som mest sannsynlig går direkte til butikken du har fått vognen fra, litt lureri?

  • Annette Haga says

   Hei! På ingen måte meningen å «lure noen» her. Det står «Annonse» øverst i innlegget, noe som er i tråd med Forbrukerombudet sine retningslinjer for tydelig merking av annonsørinnhold.

   PS: Har ikke fått vognen fra en butikk, men fra selve Bugaboo. Var såpass heldig at jeg fikk tilbud om å bli sponset med vogner fra 3 ulike merker, og endte opp med å velge denne fordi jeg ønsket meg den mest 🙂 God søndag!

 3. Nina k says

  Sååå fin! 😀 Har akkurat vært og tittet på den selv, så gøy å lese hvorfor du har valgt den!

 4. K says

  Å, så herlig! Jeg har også bestil den vognen og gleder meg sånn til den kommer 😀 Jeg valgte samme base som deg, men med en hvit og den burgurden kalesjen. Supert at man kan bytte på! Jeg er bare noen uker bak deg, så ekstra gøy å følge med på bloggen din. 😀

  • Annette Haga says

   Så hyggelig å høre! Den er såå fin, og veldig stas å endelig få den hjem 😀 Masse lykke til de siste ukene <3

 5. Tonje Cathrine says

  Gratulerer med lekker vogn. Det er så gøy å få vogn hjem. Ha en fortsatt fin søndag vakre Anette.

 6. marie says

  Den har jeg også bestilt 😀 😀 Elsker at den er både stødig og nett, tror vi begge blir fornøyde med den ja 🙂 Hvor mange uker og dager er du gravid nå?

 7. F says

  Kjempefin vogn! Likte kontrasten mellom sort og grått jeg, burgunder blir man sikkert fort lei av.. =)

 8. Kathrine says

  Så kult at tre barnevognmerker ønsker å sponse deg 🙂 Men bra valg med Bugaboo! Hadde definitivt valgt den samme vognen om vi skulle kjøpt ny! 🙂 Vi har Bugaboo Cameleon i dag og er veldig fornøyd! Elsker virkelig Bugaboo!

 9. Vilde says

  Jeg har Bugaboo donkey og er superfornøyd med den. Som trille kan jeg absolutt anbefale Bugaboo bee (når den tid kommer at man ønsker en litt mindre vogn i tillegg på reiser og diverse)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *