Bananflueinvasjon + nye sko (igjen)

Av en eller annen merkelig grunn har bananfluer invadert rommet mitt. De må være veldig glade i kroppskontakt ettersom de flyr innpå meg hele tiden, ufattelig irriterende! Har lagt ut en felle for å få dem bort, dette er resultatet hittil:

Ellers jobbet jeg i dag…

Og i pausen løp jeg bort til dna for å kjøpe meg disse herlighetene av noen sko:

Sikkert hatobjekt for mange, men ah, virkelig en nødvendighet for meg. Nå venter jeg bare på at de brune jeg har bestilt skal komme i posten, i tillegg har jeg et par i lys beige. Så føttene mine skal holdes gode og varme i vinter! =) I morgen skal jeg jobbe hele dagen, men har forhåndsskrevet et innlegg med en sminkevideo siden jeg har lovet det… God helg alle søte lesere <3

Comments

 1. says

  så fine bilder :)
  men hvor har du fått tak i uggs i lys beige?
  hadde svart i fjor, lyst på beige i år. Svar på min blogg om du gidder, søte!

 2. says

  Tusen takk for raskt og fyldig svar, søta! Skal besøke venninna mi som jobber på Kolbotn snart, kanskje jeg tør å gå innom Body Shop og si hei.

 3. says

  Hater små insekter, hva er poenget med de… Og tror mygg og knott har en ting for meg… Blir spist opp hver gang..

  Hvor er Kolbotn egentlig?? Jeg er jo virkelig ikke kjent i det hele tatt… Hehe…
  Syns skoene så digg ut, sikkert herlig nå når den dumme vinteren kommer… uff.. jeg er sommermenneske!!!

 4. says

  Nei egentlig ikke… Men jeg skal til Oslo nå… Og fikk så lyst til å se hvor du jobber… Leser liksom om deg og livet ditt hver dag!! Så et besøk i Kolbotn hadde ikke skadet tenkte jeg.. Hihi..
  Så om det ikke er så langt så hvorfor ikke besøke BodyShop på Kolbotn! ;)

 5. says

  Så herlig!!! Da skal jeg prøve å komme meg dit.. ender vel motsatt retning med min fantastiske evne til å finne ut av ting…
  Håper jeg kommer på rett tidspunkt da… Du jobber vel neste uke også du! ;)

 6. says

  Hm… Jeg kommer tirsdag.. Og da har jeg avtale… Jeg får se… Vil jo gjerne se hvordan en av mine favoritt bloggere jobber og har det.. Hehe..
  Men blogges her gjør vi jo uansett!! Du får sove godt søta! Nå kaller loppekassen på meg! ;)

 7. says

  Kostet de mye? Har lyst på et par svarte jeg også. Hatet de før, men har blitt litt svak for svarte. Må ha et par til vinteren:p

  GOD HELG, du også:)

 8. Lene says

  Hei! Sett sminkevideoen på youtube jeg også og lurer fælt på hva dem hvite greia du bruker oppå øyelokket og under i øyekroken er? Er det tykk hvit kajal? Så veldig fint ut! Supert om du kan gi meg merket på den! :-) Ha en fin Lørdag!

 9. says

  ai ai, noen sånne fluer har vi hatt på kjøkkenet en liten stund :O jeg tror de fulgte med noen nektariner! jeg sprayet ned hele kjøkkenet med instekspray, kastet nektarinene, og siden har de vært borte!

 10. says

  Har også masse fluer på rommet mitt, hva slags felle er det du bruker? Og veps og, noe som er 100000000000 ganger verre. Fine uggs, har ingen selv, men vurderer å skaffe meg et par til bruk om vinteren..

 11. says

  Hater innsekter!:S

  Når jeg vasker extensions håret mitt så blir det bølgete, men jeg retter det ut med rettetang=) og krøller det med krølltang når jeg har lyst på krøller. <3

 12. Nette says

  Fellen er laget av eddik og zalo! =p Lene, den er fra Victoria’s Secret, skrevet liste under vidoen nå. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *