Babyshower!

babyshower1babyshower2I dag skulle vi feire Nora med bursdagslunsj hos henne kl tolv.. Og midt oppi gravidtåken + flyttekaos kunne jeg virkelig ikke forestille meg at det var en dekkhistorie for babyshoweren min. Emil visste ingenting heller, så da han plutselig kunne kjøre meg slik at jeg var der en halvtime før, ødela jeg jo hele planen til resten av jentene.

For da jeg gikk ut av bilen stirrer jeg rett inn i ansiktet til… svigermor. Hva gjør du her? Haha! Jeg ble så satt ut av at jeg ikke hadde skjønt det, og inni leiligheten var rundt tjue av de mest fantastiske jentene jeg vet om. Fy søren jeg er så overveldet!! Kan ikke huske sist jeg ble så rørt. Verdens beste overraskelse!!!

babyshower3Jeg hadde en følelse på at de kanskje hadde planlagt noe til neste søndag (noe som var bevisst fra deres side).. Men ikke i dag, eller på denne måten: de hadde stelt i stand med så mye fin pynt, god mat, kaker, leker og ikke minst alle gavene og kortene til lille babyen vår – jeg begynner nesten å gråte igjen bare jeg tenker på det. TUSEN TAKK. Kjenner meg så altfor heldig!! Lille S kommer til å få den beste gjengen med ekstra-tanter ❤️

babyshower4babyshower5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *