Babymoon bestilt!

Nå har jeg akkurat tatt verdens lengste dusj, med hårkur, skrubb og hele pakka – etterfulgt av å smøre inn magen, hoppe inn i koseklærne og stupe i en komfortabel stilling på sofaen. Nå skal det fredagen nyyytes slik jeg liker den best for tiden, med god mat, serie og kos i armkroken til den beste jeg vet.

paris9xMens jeg venter på at at Emil skal lage ferdig middagen holder jeg på å planlegge Paris-turen vår! Vi får nemlig dratt på en aller siste kjærestetur sammen i slutten av januar, og jeg gleder meg max. Håper bare formen er ok og at jeg slipper å pese rundt i gatene som en hval, haha.

Jeg har jo failet helt på dette babymoon-konseptet, ettersom man som gravid absolutt helst bør reise i 2. trimester. Vi hadde jo bryllupsreisen vår i september (da formen min var på det aller verste), og selv om jeg ikke er kvalm og trøtt lenger, så kjenner jeg at kroppen blir tyngre for hver dag – men det går forhåpentligvis helt fint ❤️ Det er tross alt ingenting å stresse med, vi skal bare rusle rundt, gjøre litt sightseeing, shoppe og spise masse god mat. Legg gjerne igjen ditt beste Paris-tips, så blir jeg glad!

Comments

 1. Maria says

  Så hyggelig med Paris-tur! Anbefaler sterkt å prøve ut le Vaudeville, er et kjempekoselig og autentisk brasserie hvor det er flest lokale (som er bevis på at maten og opplevelsen er dødsbra). Når dere booker bord, be om et vindusbord. Har selv vært der i januar, og det er lite som slår stemningen om det er snø på bakken utenfor. Kos dere masse!!

 2. M says

  Vi var i Paris da jeg var 8 mnd gravid i fjor og det midt på sommeren, hehe. Gikk helt fint det. Bare kosa oss på cafeer og restauranter, litt småsjopping til lillemor og så tok vi også tog ut til Versailles og hadde piknikk i slottsparken der :) Rolig og behagelig tur, tross kraftig bekkenløsning. Ble mye taxi for å si det sånn ;)

 3. Mari says

  Kjøp en hengelås og skriv navnene på alle fire i familien på den, og heng den på «pont des artes» broen eller ved Notre Dame (der har vi vår)

  Om dere vil kjøpe med noe deilig ost (de vakumpakker så det holder seg), så er det et deilig osteri i nærheten av sacre-cæur.

  Og gå for all del innom la chambre aux confitures (finnes vell i Oslo også nå, men noe eget å gå å smake på alt det deilige syltetøyet i selveste Paris.)

  Beste burgeren, feteste stemningen og beste ansatte finner dere på en restaurant som heter «pny marais» 1 Rue Perrée, 75003 Paris, Frankrike. Absolutt anbefalt.

  Rett borti gata ligger også en kul «speakeasy», om man bil innom å ta en drink/brus. Gå bare inn døra på dette trange gatekjøkkenet, gå tvers imellom og inn i en gjemt bar på andre siden av neste dør. «Candelaria» 52 Rue de Saintonge, 75003 Paris, Frankrike

  ❤️ Mom to be in may

 4. Mona says

  Jeg er så glad i bloggen din for tida!! Jeg slutta å lese den for noen år siden fordi den ikke «traff» meg lenger, men stakk innom for en liten stund siden ved en tilfeldighet. Nå er jeg innom støtt og stadig, og liker spesielt disse personlige og avslappede innleggene. Lykke til videre i graviditeten :-)

 5. Caroline says

  Paris er fantastisk, jeg elsker byen etter å ha bodd der en periode!
  Dere burde booke bord på Ferdi, og spise hamburgeren der! Helt sinnsykt.
  Ta også en lunsj eller middag på Costes, veldig fransk.
  Dropp gjerne Champs Elysees, og bruk tiden i Saint Honore eller Marais istedenfor.

  Kos dere masse.

 6. Henriette Maria says

  Hei :)
  Samboeren min og jeg reiser også til Paris i slutten av januar og skal spise på en kjempefin restaurant som tilbyr kanskje litt spesiell, men visttnok veldig god mat! Den heter Les Ombres og har en nydelig terrasse med super utsikt mot Eiffel Tårnet! Anbefaler deg å ta en titt på den hvis du ikke allerede har gjort det – om så bare for en dessert mens dere ser på kvelds showet til Eiffel tårnet :D

  God tur!

 7. Silje says

  Vi også hadde babymoon i Paris:) kjempekoselig! Jeg slet en del med bekkenet, så vi satt oss på en sånn sightseeingbuss slik at vi fikk se alle turistgreiene. Det var ganske chill! Og så anbefaler jeg en tur til montparnasse(?) fin utsikt til Eiffeltårnet osv dersom du ikke har vært der før da:)

 8. Anita says

  Så gøy å følge deg i svangerskapet! Skal selv ha en liten pjokk i April, og vi gleder oss veldig. Var selv uutholdelig syk de første 4 månedene, men nå har det tatt seg opp så vi reiser på en liten babymoon om 2 uker. Vi bestemte oss for 4 netter på Island, så det blir spennende. :-)

  Paris hørtes veldig herlig ut, det er kanskje litt mildere der enn på Island i disse tider. Jeg må pakke med meg ulltøy og jakker jeg nesten ikke får lukket. Er så kjedelig å gå til innkjøp av tøy som man vet man vil ut av igjen om kort tid. :-P

  Håper dere får en fin tur, og masse lykke til videre i svangerskapet! :-)

  • Annette Haga says

   Tusen takk :) Så koselig, bare å glede seg til Island! <3 Men ja, det er kaaaaaldt!! Så kle på deg godt! Klem klem:)

 9. Karen says

  Paris er fantastisk! Flyttet derfra i juli etter å ha bodd der i halvannet år og det var så mye å oppleve! Jeg ville droppet Louvre om dere bare skal innom ett museum. Orsay er mye bedre! Vil dere ha en litt fancy middag med utsikt til Eiffeltårnet anbefaler jeg Monsieur Bleu. Jeg synes byens beste makron er Earl grey-varianten til Biscuiterie de Montmartre, men Pierre Hermé, Ladurée osv er jo så klart også gode. Jeg ville ikke stått i kø for å drikke kakaoen til Angelina. Skikkelig skuffende hvis du liker mørk kakao laget av melk og kakaopulver. Ellers er jeg enig med tipset om å droppe Champs Élysées hvis du uansett er sliten i kroppen mens dere er der. Masete gate uten spesielt spennende butikker! Men jeg er utrolig uenig i tipset om å henge opp hengelås! Det ødelegger broene og Paris bruker veldig mye penger på å fjerne dem flere ganger i året og vedlikehold av rekkverk som svekkes pga vekten! Ja, folk sier det skal bety lykke og at man skal sammen komme tilbake til Paris, men personlig ville jeg heller sett på det som ulykke at noen da klipper av denne låsen som skulle bety at man holder sammen ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *