Babybrunch uten shower

I helgen kom jeg meg ut på brunch, takket være at Emil kunne kjøre meg både til og fra, og det er jeg såå glad for. Jeg hadde gitt klar beskjed om at jeg absolutt ikke ville ha noen babyshower denne gangen. Vi har alt vi trenger, og jeg føler det hadde vært helt feil at vennene mine skulle brukt tid og penger på et nytt babyshower-opplegg med gaver, spesielt siden det ikke er så lenge siden forrige gang. Et halvt år før der igjen hadde vi jo bryllup og utdrikningslag også, såååå jeg synes vennene mine har brukt litt vel mye penger på meg de siste to årene, haha. Babyshower er veldig koselig å overraske en førstegangsmamma med, tenker jeg – mens andre eller tredje gangen så er det strengt tatt ikke nødvendig. Veldig koselig å om man kanskje heller får en liten oppmerksomhet etter fødselen av de nærmeste i stedet!

Så – ingen babyshower for lille mini, men mine fantastiske venner ville bjude meg på en fin siste brunch før fødselen. Vi spiste på Grådi, og Bali-pancakesene jeg bestilte var noe av det beste jeg har spist på leeenge. Anbefales! Det var rimelig ubehagelig å sitte på en hard stol såpass lenge, det må jeg være ærlig å si, men innmari fint å få skravlet litt fra seg ? Etterpå vagget jeg inn i bilen – og nå er det bare noen dager til vi skal bytte den ut med vår nye 7-seters!! Hurraa. Vi endte opp med Peugeot, og selv om Emil «hater fine biler» så vet jeg han liker den minst like mye som meg. Jeg håper jeg venner meg til størrelsen fort, for det blir helt magisk med så god plass til alt av barn, vogner og bagasje i tiden fremover.

Jeg har forresten vært hos legen og fått meg en sykemelding, sånn at Emil kan være hjemme med meg frem til fødselen. Det ble siste utvei rett og slett. Kanskje ikke det beste for forholdet (irritasjonsmomentene har allerede begynt å bygge seg litt opp, og det etter kun én dag), men det er det beste for kroppen min. Nå har jeg ikke lenger den dårlige samvittigheten over å ikke strekke til som mamma for Sander, kombinert med frustrasjonen over at det er umulig å unngå overbelastning når man MÅ bevege seg fordi man ikke har hjelp hjemme. I begynnelsen av graviditeten hadde jeg ikke engang forestilt meg at dette kunne bli et problem, mine bekymringer handlet mer om kvalme, trøtthet og vonde kynnere. Jaja. Premien er jo verdt det til slutt, og nå ser jeg lysere på den siste tiden fremover! ?

Genser fra Nastygal, skjørt & hårbånd fra Gina Tricot, veske fra Balenciaga, sko fra Asos

Comments

  1. Cecilie says

    Å kun ha én babyshower gjør du rett i, for det er kun meningen å ha én! Å ha flere er veldig merkelig opplegg. Gaver fra første shower skal jo arves og gjenbrukes ? God bedring siste tiden, håper dere får det fint – jeg tenker det blir mye bra stoff til pod ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *