Baby on board <3

200Coming Soon – March 2018 

Vi koser oss så vanvittig mye her på Hawaii! Og dette er faktisk blitt en liten blanding av honeymoon og babymoon – ettersom jeg har et lite frø i magen ❤️ Eller, nå er den faktisk på størrelse med et eple! Nå har vi visst det siden begynnelsen av juli, og er i midten av uke 15, så synes det er på tide å dele det med dere!

2018 kommer til å bli et veldig spesielt år, og VI ER SÅ GLADE.

De fleste av vennene mine fikk mistanker om at jeg var gravid i løpet av sommeren, men jeg klarte faktisk å lure noen av dem både i utdrikningslaget og bryllupet – utrolig nok :D Jeg har vært så utslitt, kvalm og trøtt – og selv om jeg er i 2. trimester er jeg fortsatt kvalm hver dag, men formen begynner å bli litt bedre.

Det er så rart å tenke på at det slår to hjerter inni kroppen min. Så rart, og så fint. Jeg er så hormonell for tiden at jeg kan begynne å gråte over absolutt alt, haha. Tenk at jeg skal bli mamma!

❤️❤️❤️

Comments

 1. Marte says

  Åååh, gratulerer så masse Annette ❤️ Så stas!! Jaa – tenk at du skal bli mamma! Spennende ❤️❤️❤️

 2. Maiken says

  Gratulerer så mye! Spennende tid framover for dere da! :D Hvordan klarte du å lure folk både i utdrikningslaget OG bryllupet? Må ha vært maks stress? Hehe

  • Annette Haga says

   Haha, bryllupet var IKKE noe problem! Men utdrikningslaget.. altså.. Forloverne mine visste det jo og sjenket meg med alkoholfri vin hele dagen og kvelden, men likevel :P Tror det var en del som skjønte at jeg ikke ble full altså, men klarte hvertfall å «lure» noen, haha!

 3. says

  Hehe, det var jeg som kommenterte den rødvinskommentaren på instagrammen din, men nå ble jeg jo bare enda mer rørt, og jeg har ikke drukket rødvin en gang! :D Veldig glad på deres vegne! Gratulerer!

 4. Maria says

  Gratulerer så mye! Du har så mye godt i vente :) Jeg ble selv mamma for første gang nå i juli og det er fantastisk!
  Noe jeg ble glad for at noen gjorde meg oppmerksom på er at det ikke bare er kos og idyll den første tiden med en nyfødt, men alt går seg til etter hvert og dere vil finne en rytme som passer dere. Ønsker dere alt godt alle tre (fire) <3

 5. Odette says

  Gratulerer!:D Litt artig dette, eg gifta meg to veker før deg og har i teorien termin to veker etter deg! Kjekt å kunne få litt inspirasjon!:) Eg har heldigvis ingen store problem (bank i bordet), men merkar no at buksene er litt trangare i livet… hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *