Animal Kingdom & Epcot

Her kommer noen flere bilder fra Disney World <3

Jeg har fått spørsmål om hvilke parker jeg vil anbefale, og denne gangen rakk vi da innom tre av dem. Magic Kingdom, Animal Kingdom og Epcot! Og det er egentlig sånn jeg ville prioritert parkene også, men jeg tror Emil og Nemo likte Animal Kingdom aller best. Vi rakk jo absolutt IKKE å gjøre alle attraksjoner, først og fremst pga lange køer (det er begrenset med fastpass og hva man rekker), så vil anbefale å lage en liten liste på hva man ønsker å få med seg før man drar dit. Siden Sander er såpass liten var det egentlig ikke så viktig for meg å stresse rundt for at vi skulle få med oss mest mulig, jeg ble aller mest glad for at han fikk tatt bilder med Donald og Pluto jeg! 😀 Skulle gjerne fått tatt med Mikke og de andre også, men dem så vi ikke noe sted.

Lion King-showet var såå bra! Sander elsket det, klappet og lo… frem til han plutselig sovnet!?

Været skiftet veldig da vi var der borte, så da vi var på Epcot blåste det ganske kaldt og jeg vet ikke hva vi skulle gjort om vi ikke hadde hatt med lue og hals til han minste. Jeg frøs i kåpe, haha.. Florida i januar er altså ikke supervarmt.

Og et lite tips om noen skal hit for første gang med barn: ha med bæresele! Man må nemlig parkere barnevognen på ulike steder, og det kan være litt slitsomt å bære på en 10-15 kg bebis over lang tid..

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *