Alice In Wonderland

Skal på middag til venner av familien som jeg ikke har sett på lenge, inkludert barnekjæresten min Nicolai. Hmm, blir kanskje litt kleint. Divabloggen har skrevet om meg, det var smigrende dét – men har ikke helt oppfattet meg selv som en moteblogger? Skal jeg skrive mer om mote, klær, shopping og det jeg har på meg? Eller liker dere å lese om hverdagen og tankene mine bedre? Tilbakemeldinger er supert!


Blå kjole fra Gina Tricot
Hvit bluse fra Bebe
Hvit bukse fra Sass & Bide
Mørkeblå sko fra Bianco
Smykke fra JC Penny
Droppet den blå hårbøylen.

Comments

 1. says

  Jeg liker bloggen din akkuratt som den er nå, jeg. :) Synes også at det er bra at du legger ut bilder av antrekkene, for de er virkelig inspirerende. Liker stilen din. :)

  Svar på kommentaren på bloggen min: I den klesbutikken jeg jobber i satser vi veldig på god service. Å rydde i klær samt sette alarmer på de, og pakke opp nye varer, er bare en pitteliten del av jobben. Det jeg gjør aller mest er å prate med folk, hjelpe de å finne de rette klærne, størrelsene, følge de opp mens de er i prøverommene så de slipper å måtte kle på seg igjen for å hente noe nytt, osv. Derfor blir arbeidsdagene i den butikken sjeldent kjedelige. Er jo så mange koselige mennesker som er innom hver dag også. ^^

 2. says

  Nå har jeg sett en stund på bloggen din og bildene dine. Du har utrolig kul stil! <3 har ikke lagt så mye merke til det før, men den er kjempe fin=D Digger bloggen din =)

 3. says

  Kommer an på alderen og hvor lenge en har jobbet. Da jeg begynte der som 16-åring fikk jeg 83kr timen. Så steg jeg til 89. Og nå når jeg ble atten fikk jeg 119kr timen tror jeg.

  Sjefen min har uansett tjent veldig mye på at jeg har jobbet der, siden jeg har fått mye mindre lønn en de andre, men har solgt like bra som de andre. :p

 4. says

  Ja, kunen fort blitt litt overdose av blått! :P hehe!

  Og ja, hjertet passer best på MIN blogg! Jeg vil at den skal bare være miiiin!… *grine*
  Neida, egentlig null stress! Bare litt lite oppfinnsomt at alle hermer. ;)

 5. says

  en god blanding synes jeg er bra! men du har bra stil da, så er veldig interessant det og :)likte det du hadde på deg nå. kjempesøtt:)

 6. says

  Jeg synes bloggen din er bra som den er, jeg! Litt mote, og litt deg. =D Synes det bare er gøy å høre om personlige ting også, og du har en fin balanse på det : )

 7. says

  Åh, for et herligherlig antrekk :) Synes bloggen din er perfekt nå. Hvis den bare skal handle om mote, blir det fort kjedelig. Du har en god blanding!

 8. says

  Liker bloggen din som er! :)
  Du varierer med det du skriver om, hadde blitt for kjedelig om det bare hadde vært en moteblogg;p

 9. says

  Bloggen din er veldig fin slik den er
  jeg liker i grunnen att du skriver om det som skjer i livet ditt og om mote. fordi det er som Elin skriver, fint att du skriver variert.

 10. Karina says

  La merke til bloggen til her for noen dager siden:) Leste det første innlegget, og ble dermed nysgjerrig, og måtte gå tilbake og lese _alle_ innleggene! Jeg liker hvordan du kan balansere mellom privatliv og mote. Jeg skjønner at mote er en del av deg (gjelder vel de fleste jenter…?=P), og synes det er kjekt å lese andres meninger, samtidig som jeg får innblikk i den personens liv. Jeg føler liksom jeg blir kjent med personen:)

  Så mitt råd er; fortsett sånn som du har gjort!

 11. says

  Karina, så utrolig koselig, er ikke så ofte lesere uten blogger gidder å kommentere men da vet jeg at det finnes noen av dere også! ^^ Og har du lest alle innleggene :o Bra jobba ;p hihi, du gjorde meg hvertfall veldig glad nå.

 12. Mariiiiaa says

  Nååh;D Hællan så nydelig.. Driver å ser på gamle innlegg her:) Lurer på hvorfor jeg ikke har gjort det før:S Å den skjorta fra bebe, du vet ikke om det går ann å få tak i den ennå? jaja, anyway, youre lovly;*
  Love<3

 13. says

  Hei… jeg lurer på hvor du har kjøpt den nydelige skjolen, tunika i hvit med mønster du har på deg på forsiden din.. der du bærer masse shoppingposer..:)den falt jeg virkelig for.. knalltøff.. håper denne kan kjøpes på nett:) hilsen Tina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *