Alenetid og selvskryt

Hey heey. Gjett hvem som har alenekveld (!) – nå sitter jeg nemlig ute på terrassen med mac-en min, pizza, brus, bok og podcast. Kommer riktignok ikke til å blogge, lese bok og høre på podcast samtidig, jeg er relativt flink på multitasking men her blir jeg nok nødt til å velge. Så sykt deilig, om det er lov å si? Emil og Nemo har nemlig gitt garasjen vår en liten makeover…

fotball984Jada, kunstgress, fotballmål, tv og fotballdrakter… De ser på kamp, Sander sover og jeg koser meg så syyykt. 😀 Om du er en trøtt mamma bør du nok hoppe videre til neste avsnitt, ellers vil du sikkert boble litt over av irritasjon, så nå er du hvertfall advart. I dag tidlig klarte jeg såvidt å stå opp. Og det er så totalt min egen feil, fordi vi ble sittende oppe til halv to på natten for å se på serier. Da er jeg ikke spesielt levende og klar for å gripe dagen fem timer senere. Det er jeg bare ikke… Ideelt sett trenger jeg nesten like mye søvn som Sander. Så jeg ble liggende i sengen mye lenger enn hva jeg er komfortabel med å dele at jeg gjorde, og fikk bare den følelsen av at i dag, i dag orker jeg ikke så mye. Hvorfor kunne jeg ikke bare lagt meg kl elleve og våknet i bedre humør liksom? (svaret er: fordi selv om jeg har barn er det fortsatt koselig å se på serier med kjæresten min..)

Jeg har ikke engang giddet å tenke på å vaske de klærne som har hopet seg opp på vaskerommet, ikke har jeg støvsuget eller ryddet en eneste ting, jeg har bare latt det flyyyyte. Jeg kom meg i dusjen, men det var først etter at Sander sovnet for kvelden. Jeg er så veldig enten/eller. Som regel smårydder jeg hele tiden, det gjør meg i godt humør å få ting vekk og på plass.. Og da kan selv de minste ting som ligger plassert litt feil irritere meg.

Og så har vi de dagene som i dag, hvor jeg ikke gjør noe som helt annet enn det som er mest nødvendig. Jeg har ikke engang fjernet klærne til Emil fra baderomsgulvet (der de alltid ligger, merkelig nok…) og det irriterer meg ikke engang. Veeeldig rart! Men sikkert greit – har hørt at det er bra med litt balanse i livet.

Men nå kom jeg på en ting jeg faktisk har gjort… Jeg har bakt brownies. Jeg baker aldri noe som helst. Ikke engang fra Toro. Men i dag, av alle dager, så bakte jeg faktisk brownies. Så noe har jeg jo faktisk gjort, men uansett hadde jeg ikke fått dårlig samvittighet. Ingen grunn til å være så hard mot seg selv. En ting jeg faktisk er skikkelig flink til er å gi meg selv skryt. Jeg føler innimellom at jeg har en liten Mini-Annette på skulderen som roser meg for selv de enkleste ting. «Kjempebra Annette, i dag har du spist frokost OG kommet deg på helsestasjonen før kl 10» liksom. Det er lavterskel. Virkelig lavterskel. Men det er det jo egentlig ingen andre som vet… Har jeg dusjet, sminket meg OG kledd på meg noe fint før Emil kommer hjem så sier underbevisstheten til meg «nå kommer han til å tenke at du er sååå fin og sååå flink til å freshe deg opp». Litt flaut eller? Ja, men jeg tror alle har godt av sånne tanker, at man heier på seg selv innerst inne <3

brownies9x

Comments

 1. E says

  For en utrolig fin egenskap å heie på seg selv. Det burde vi alle bli flinkere til. Ønsker deg en fin dag videre:)

 2. Mariell says

  Hehe. Liker disse litt ærlige innleggene du lager for tiden. Jeg husker at jeg så stortsett ut som en fugleskremsel når jeg var hjemme i permisjon, så lite dolling her i gården. Stakkar min kjære.
  Ha en fin dag. Håper du har hatt en ¨normal¨ natt 😉

 3. Marthe says

  Hei!
  Hvor er det beige «strikketeppet» du viste på Instagram fra? Har lett etter noe lignende til verandadøren. 🙂

 4. sandra says

  haha du er så søt. pleier å sove i typ 11-12 timer, og ligge i senga 3 timer før og etter jeg har sovet haha 😛 det er sykt deilig da, har mye fri for jeg jobber nattevakt og alt for lite å gjøre 😛 haha kos deg mens du kan 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *