Å drømme om fødsel

preggo922 dager igjen. Og i natt drømte jeg at jeg fødte for første gang. En ganske bisarr fødsel egentlig, ettersom jeg var på et offentlig sted og plutselig kjente at hodet «datt ut» av meg – og gjett hvem av alle mennesker som hoppet ned under beina mine for å ta ham imot? Sigrid Bonde Tusvik. Haha! Det hele var over på fem sekunder (I wish…) – så selv om scenarioet var ganske absurd, så var det litt koselig også – for jeg fikk jo «se han». Nå nærmer det seg veldig! Noen andre som har hatt spesielle fødedrømmer som gravid? Jeg vil høre!

Comments

 1. Sara Katrin says

  Dette er litt ute av tema, men den senga..Hvor er den kjøpt? Den ligner veldig på modellen Fjell fra Ikea, men siden dere har en annen gavl, så er det vel ikke den alikevel.

 2. Helene says

  Virker som svangerskapet ditt har vært en dans på roser, er så misunnelig. Jeg er 21 år gammel og gravid med min første, termin i april. Hele svangerskapet har jeg vært dårlig og kastet opp… har ikke et eneste slikt «fint magebilde» som alle gravide tar, noe jeg sikkert angrer meg ihel på senere tid. Men det passer seg liksom ikke helt

  På toppen av alt har gutten min ligget i seteleie hele veien, og snakk om keisersnitt begynner å bli et alternativ. Veldig usikker på hva jeg vil, hører så mange skrekkhistorier om å føde naturlig når baby ligger i seteleie. Vet også at det er større sjans for komplikasjoner under ks. Spørsmålet mitt er egentlig hva du hadde gjort? Kjekt å høre fra folk som er i samme «situasjon» og gravid samtidig 🙂

  • Annette Haga says

   Uff, håper det blir bedre for deg snart! Det blir i alle fall garantert verdt det til slutt, uansett hvor tøft det må være nå <3 Jeg har en venninne som mest sannsynlig skal gjennom en vaginal setefødsel. Selv hadde jeg tatt keisersnitt dersom jeg var i den situasjonen - selv om jeg vet at det er mye negativt med keisersnitt også. Det er jo tid igjen til at han kan snu seg da, så får håpe på det! Ellers får du nesten skrive en liste med fordeler og ulemper, og kjenne etter hva du selv tror er best for deg. Masse lykke til!! Xx

 3. says

  Så fin mage du har 🙂 Og hadde nylig samme greien: drømte jeg fødte offentlig! Hodet prøvde å presse seg ut av magen, og jeg løp rundt i byen for å finne en ambulanse. Fant det såklart ikke.. Ekkelt, men fikk også samme gode følelsen, for jeg fikk og «se han», og det er jo veldig spesielt!!

 4. Kathrine says

  Haha, litt av en drøm! Husker ikke noen av egne fødselsdrømmer dessverre, men er ganske sikker på at jeg hadde mange 🙂 Og du ser altså så fantastisk ut! Skjønner ikke at det er mulig å være så vakker og gravid!!

 5. M says

  Jeg har 23 dager igjen! Nå nærmer det seg, kan jo skje når som helst:-)
  Har gjennom hele svangerskapet hatt bisarre drømmer, og da særlig om mannen min, haha. Våkner alltid dritsur på han, da han har gjort ett eller annet dumt i drømmene mine….Men i det siste har jeg drømt et par ganger om fødsel. Blant annet at jeg fødte mens jeg var på skitur, måtte bare rive av meg skibuksa og ta i mot (med skia på!). En annen drøm fødte jeg i heisen på vei til å få epidural (noe som dog nesten skjedde forrige gang), og babyene som var trillinger ble tatt i mot av Karev og Bailey fra greys anatomy…

  • Annette Haga says

   Hahaha altså det er bare for sykt… Tror du at du kommer til å gå til termin? 🙂 Masse lykke til <3

   • M says

    Forrige kom 22 dager før, og har på følelsen at lillebror kommer før han også. Men kanskje ikke fullt så tidlig. Hvertfall ingen tegn til noe fødsel enda. Med storesøster så «spådde» mamma eksakt dato og klokkeslett hun kom, det var helt sykt, hehe. Hun har tippa igjen, og det er 12.3 mellom kl 11-12 på formiddagen. Så får vi se om det slår til igjen.
    Masse lykke til du også med siste innspurt! Det blir noen spennende dager fremover 🙂

 6. Martha says

  Jeg er ikke gravid, men drømmer regelmessig at jeg er det. Det skjer ikke ofte da, men flere ganger i løpet av et år, ja. Sist var for noen uker siden, hvor jeg var gravid med tvillinger og skulle føde disse. Så var det et veldig styr om å komme på navn, siden det var to. Ei jente og én gutt. Gutten kunne jeg bare kalle opp etter pappa (for det er jeg og kjæresten enig om at vi kan komme til å gjøre når det blir aktuelt om mange år), mens jenta var det tydeligvis klin umulig å finne navn til. Og jentenavn er det jeg alltid har hatt klart i løpet av ulike perioder i livet, har alltid ønsket meg jente mest. Men i drømmen var det tydeligvis helt krise med den jenta og navnet hennes, og etter at jeg våknet fra den lå jeg og halvsov et par timer med jentenavn på hjernen. Ble sliten jeg! haha! Det var som om ingen navn i hele verden var bra nok. Regner med at det ikke blir så ille i virkeligheten, håper i alle fall ikke det!

  Noen ganger drømmer jeg at jeg føder også, og i enkelte tilfeller er drømmene så ekte at når jeg våkner begynner jeg å lure på hvor det ble av babyen min. Nei, drømmer er merkelige greier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *