99,3 %

Håper ingen klikket seg inn hit for å bli inspirert i klesveien. Jeg som trodde jeg kom til å elske å kle meg fint som gravid når været ble bedre, men helt ærlig slenger jeg bare på meg hva enn som passer akkurat nå. Kontrollen på helsestasjonen i går gikk heldigvis bra! ? Humøret ble også litt bedre etter at jeg innstilte meg på at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje noe før etter helgen. De siste dagene har jeg faktisk hatt en del maserier, men de er såpass uregelmessige at det ikke har vært noe vits i å telle sekunder eller ta tiden mellom dem enda..

Nå kan jeg forresten bekrefte en ting jeg la merke til da jeg var høygravid sist. Når man nærmer seg slutten på svangerskapet er det som om kroppen innstiller seg på mindre søvn. Jeg våkner mellom seks og halv syv uansett hvor sent jeg sovner kvelden før, og det er klin umulig å sove videre. Flere som kjenner seg igjen? Dette er SÅ langt fra meg som det er overhodet mulig å komme. Her snakker vi en jente som lett sover 14 timer i strekk når hun får muligheten. Må nesten være underbevisstheten som forbereder seg på at tiden med en nyfødt er rett rundt hjørnet.

Håper alle får en fin 17. mai-feiring i morgen! ??

Comments

  1. says

    Masse lykkønskninger til deg! Koser meg med poden deres. Dere har en så fik flyt igjennom episodene og dere er modige som åpner dere opp. Virkelig fine gode er dere begge! Jeg kan også fortelle at jeg kjenner meg igjen i hvordan du har det nå med bekkenløsningen og at du ikke klarer gå noe særlig eller løfte. Min fødsel gikk kjempefint og plagene var borte etter fødselen. Helt utrolig, men vil tipse deg å være forsiktig med å løfte for mye på barn 3-4 år i årene son kommer og få mye hvile typ ligge litt på sofaen og sove ut innimellom når du får mulighet til i tiden som kommer. Alt blir bra igjen skal du se:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *