8 uker i dag!

8kjTiden har gått så fort. I dag er lille S åtte uker gammel! I går hadde jeg han med på jentekveld for å feire bursdagen til Tina, og det er så deilig at det ikke er noe problem å ha han med seg overalt. Jeg husker i begynnelsen (før jeg kunne løfte bilstolen og bilvognen selv – man må jo vente 6 uker etter operasjonen..) at jeg gruet meg litt til å ta med han ut på ting alene.. For tenk om jeg ikke klarer å feste bilsetet riktig, om jeg står på en parkeringsplass og ikke klarer å slå opp barnevognen, eller om han plutselig skulle begynne å hylgråte ute blant folk osv osv. Er heldigvis en stund siden disse tankene nå.

jentekveld84
Jeg hadde det hvertfall SÅ koselig i går kveld, og fikk enda mer følelse av sommer av at vi spiste reker og loff.. Tidligere på dagen hadde jeg besøk av Susanne og da lå vi ute og solte oss på terrassen her, trodde nesten jeg skulle smelte vekk. Håper virkelig det blir en skikkelig bra norsk sommer i år!

8uker-bloggI dag skal jeg og mamma besøke besteforeldrene mine, blir koselig å endelig vise frem Sander til dem også <3 Det er vel egentlig dagens «plan» (føler meg litt som en pensjonist i denne permisjonen jeg – med ett gjøremål per dag som utgangspunkt)

Comments

 1. Tonje Cathrine says

  Så deilig med en jentekveld. Føler akuratt det samme som deg med å reise ut av huset med min datter på 4 uker. Angst for vogner, amming ute osv. Måtte til slutt tvinge meg ut. Kan jo ikke sitte inne hele permisjonstiden. Du ser fantastisk ut. Ha en fortsatt fin dag.

 2. Lillann says

  Hehe, de fleste pensjonister har mer enn et gjøremål om dagen og er nok i mye mer aktivitet enn en mor i permisjon. Pensjonisttilværelsen nå til dags er ikke som før i tiden, nå er det full rulle med trening, sosiale sammenkomster, reising, shopping og annen moro (jobber med å kartlegge pensjonister over 75 år sine daglige vaner). Nyt de rolige dagene og den rolige permisjonen, vi er utrolig heldige som har så flott system i Norge 🙂 tidsnok blir det full rulle med jobb igjen 🙂

 3. Sophie says

  Hei!
  Beklager merkelig kommentar, men jeg lå så godt merke til sengegavelen på soverommet deres. Kan du fortelle meg hvor dette er kjøpt? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *