6-ukerskontroll

Annonse(stellevesken er sponset)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var vi på seksukerskontroll på helsestasjonen med Sander – som nå veier 4,33 kg. Han har fått skikkelig gode kinn og lubne ben nå, det gjør meg glad i hjertet. Så nå er han back on track på kurven sin igjen.

Vi fikk svar på en del ting vi lurte på i dag, og nå skal vi teste å tilsette litt maltekstrakt i melken for å se om han blir bedre i magen av det. Har testet å bytte merke på erstatningen, og i begynnelsen syntes jeg det fungerte – men nå har han luft i magen dagen lang. Skal prøve malt nå for å se om det hjelper, og gi litt sviskesaft i tillegg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter timen på helsestasjonen tok vi med oss lille S på restaurant for første gang, og det gikk så fint. Han lå bare og koste seg i vognen hele tiden. Så rullet vi hjemover og nå skal vi snart få besøk 🙂

6ukerDisse søte kortene fikk jeg i gave under babyshoweren min, og da jeg hadde besøk av Kaja for noen dager siden fikk jeg en annen pakke med flere kort som blant annet «min første ferie» osv – så koselig! Akkurat disse type bildene tar jeg med polaroid-kameraet mitt i tillegg, så blir det en fin samling etterhvert <3 GOD HELG!

Comments

 1. Linn says

  Semper- dråber som du får kjøpt på apoteket kurerte magevondten til lillefrøkna mi, anbefales absolutt på det sterkeste!

  • Annette Haga says

   Åh så bra det fungerte for dere! Vi har gitt det i 1,5 uke uten å merke noe som helst forskjell.

 2. Tonje says

  Hei! Så deilig at han går opp i vekt! Ville bare tipse om Semper-dråper som du får kjøpt på apoteket. Det er melkesyrebakterier som finnes naturlig i morsmelk, men ikke i mme. Det kan gis hver dag forebyggende. Malt bør ikke gis forebyggende, kun om han er skikkelig forstoppet. Noen barn reagerer faktisk på malt med å bli enda mer oppblåste :/ Sviske er vel heller ikke anbefalt før han er 4 mnd. Vet ikke hvilke mme-typer du har prøvd, men Nan HA1 fra Apoteket hjalp på magetrøbbel her. Lykke til! 🙂

  • Annette Haga says

   Takk for kommentar! Vi har gitt Semper-dråper i melken hver dag i nesten to uker uten å merke noe forskjell. Har lest en del negativt om malt, men skal gi det et lite forsøk og se det an:)

 3. anna says

  Herre gud kan du fortelle hemmeligheten bak å være så VAKKER? håret, huden, smilet, utstrålingen.. G I R L C R U S H !!

 4. Eirin says

  Hei!
  Har du prøvd minifom? Gis før hvert måltid. Reseptfritt på apoteket.

  Synes det er så koselig å lese om hverdagen deres! Har en gutt på snart ett år, så den tiden føles ut som kjempelenge siden!

  Men, har dere reflektert over hvor mye dere eksponerer Sander for sosiale medier? Har dere noen «grense»! Følte dette med vekt og å bruke Sander i annonser er ganske personlig/nært. Men det er jo selvsagt deres valg;-)

  • Cecilie says

   Helt enig! Synes ikke man skal eksponere sine barn på sosialemedier i det hele tatt. Ble litt skuffet over at Annette valgte å gjøre det så mye faktisk.

 5. Bente says

  Vår første jente fikk også flaske,og blandet litt malt i ved alle måltider- det fungerte fint, måtte bare prøve oss frem og finne riktig mengde. Etterhvert blandet vi det i grøten og ga i tillegg mye svisker og bær (hun var da selvfølgelig større). Hadde litt utfordringer etter vi sluttet med malt, men det stabiliserte seg etterhvert og nå er vi bare flinke med å sørge for at hun drikker godt,og spiser grovt og sunt. Lykke til- dere finner ut av det etterhvert:)

 6. Anette says

  Jeg synes det er så koselig å følge deg og har gjort det en stund 🙂 Jeg endte også opp med å gi opp ammingen og gå over til flaske da jeg fikk mitt første barn for snart ett år siden (!). Jeg fikk lite hjelp på helsestasjonen, men det høres ut som at du har fått noen gode råd. Ellers vil jeg tipse deg om gruppen «Flaskebarna» på Facebook, der er vi alle i samme båt. For oss var Babybrezza gull verdt (hvis dere ikke allerede har den da). Nyt permisjonstiden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *