3 uker gammel

sander-på038sander-bloggHer kommer en litt forsinket oppdatering fra meg. Tiden flyr!! Håper alle har hatt en kjempefin påskeferie <3 Vi koser oss med lille gullet vårt og er ekstra fornøyde med hvor bra «timet» han kom – ettersom Emil fikk vært hjemme med oss i hele tre uker, i stedet for bare to. Nå er han tilbake på jobb igjen og jeg føler barseltiden har startet på «ordentlig». Riktignok ikke helt smertefritt, ettersom jeg har vært nede for telling med høy feber – og fikk påvist gule stafylokokker  i operasjonssåret.. Det ser virkelig ikke bra ut, men jeg renser hver dag og har akkurat startet på antibiotika-kur, så får jeg bare håpe at det gror til slutt. Har ikke akkurat forventninger om å få et pent arr slik det ser ut nå (åpent og jævlig) – men det kjipeste er at det gjør vondt igjen.

Ellers har Sander begynt å være mer våken på dagtid nå, og ligger ofte bare og titter rundt, uten å lage et pip. Vi spiller masse musikk for han hele tiden og det elsker han. Tror jeg da.. Hehe. Vil på en måte aldri at han skal slutte å være så liten jeg. Størrelse 50 er fortsatt stort! Men han kan godt bli litt rundere nå synes jeg. Alt trøbbelet med ammingen førte til at melkeproduksjonen min gikk ned, og det samme med vekten hans. Det var en ganske ekkel episode der vi endte opp med å dra til sykehuset midt på natten, og kort fortalt er han nå blitt et lite flaskebarn og det føles helt greit. Selv om jeg gleder meg til vi kan kommunisere litt mer, så ELSKER jeg denne babytiden. Skal oppdatere litt oftere igjen etterhvert som jeg får litt mer rutiner på dagene – og formen blir litt bedre 🙂

Comments

 1. Rebekka says

  Gratulerer så mye med det lille nurket – nyt barseltiden ❤️ Kjenner meg sånn igjen av din beskrivelse av vanskelighetene med amming. Vår sønn ble også «flaskebarn» etter kort tid – og det var uten tvil den beste avgjørelsen for både mor og barn. Selvom jeg på det tidspunktet følte meg som verdens dårligste mor. Og ja, tiden går fryktelig fort – min gutt starter på skolen til høsten!! Håper antibiotikaen tar knekken på infeksjonen du har, og at såret gror. Gratulerer så mye igjen – dere er en fin familie på 4!

 2. Vilde says

  Du må ikke være redd for at det blir lite oppdateringer her inne. Jeg tro alle har forståelse for at det kommer akkurat når det passer dere. For en søt liten gutt. Babytiden er så nydelig med sine tårer og gleder. Jeg er nesten motsatt, jeg gleder meg sånn til alt jeg kan gjøre med de etterhvert som de blir eldre at jeg glemmer nesten å nyte øyeblikket. Alt til sin tid! Babytiden går for fort. Aiaiai!!! så smertefult! Håper kuren tar det fort <3

 3. Elisabeth L says

  Så koselig å høre fra deg igjen, elsker innleggene dine! Du er så ærlig og det er så gøy å følge med 🙂 det er godt dere har funnet ut det med ammingen, har du fortsatt mye vondt?

  • Annette Haga says

   Tusen takk 🙂 Etter kontrollveiingen på sykehuset og alt styret ga jeg opp ammingen, så nå får han kun erstatning på flaske. Det var riktig valg for oss 🙂 Klem

 4. Anne says

  Så fine bilder 🙂 Jeg lurte på en ting angående bryllupet deres. Hvem laget det flotte monogrammet deres? Jeg og kjæresten har nylig blitt forlovet, og falt skikkelig for monogrammet deres! Stor klem <3

 5. Martha says

  Puh, jeg var nesten redd det hadde skjedd noe alvorlig siden du ikke har oppdatert noen sosiale medier på så lenge! Haha, rart å si det når vi ikke kjenner hverandre, men jeg ble skikkelig bekymra for deg og/eller Sander gitt <3 Godt at dere har det bra, til tross for sykdom hos deg. God bedring med operasjonssåret 🙂

 6. Nora says

  Jeg fikk hematom (indre blødning) i mitt keisersnitt i sommer. Det rant blod etter jeg kom hjem. Jeg var 10 netter på sykehus, var så vondt det såret! Tok 10 uker før jeg kunne ut å gå tur… og nå etter 9 mnd er det fortsatt vondt, men bare litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *