3 mnd, 4 album og VM uten lyd

IMG_7271For noen dager siden ble Sander 3 måneder. Jeg skjønner hva alle mener med at man må nyte babytiden, fordi den går så fort! Jeg kan ta meg selv i å savne tiden han var helt nyfødt og bittebitteliten, samtidig varmer det hjertet på en helt annen måte når han viser hvor glad han blir av å se meg.

De siste dagene har jeg blant annet prioritert dette:

– Lage album. Jeg fant ut at jeg måtte ha et eget album med alle de fineste bildene og minnene fra 0-3 måneder, så plutselig fikk jeg ånden over meg.. Jeg har gått gjennom hvert eneste bilde både fra telefonen og minnekortet til kameraet, overført alt til macen og laget verdens fineste album. I tillegg har jeg holdt på med å fortsette å fylle inn 3 bøker for hånd: én bok om svangerskapet (som enda ikke er ferdig..) og to ulike «om meg»-babybøker. De samme bildene går jo igjen overalt.. Hahaha. Altså. Stakkars neste baby sier jeg bare, for jeg kan aldri i verden se for meg at jeg kommer til å bruke like mye tid på sånt senere. Men ja, etter jeg har laget ferdig dette blogginnlegget skal jeg finne ut hvilke bilder jeg trenger å fremkalle, sånn at jeg kan lime inn dem også. Fant dessuten ut at jeg må bestille 2 eksemplarer av albumet, sånn i tilfelle huset vårt skulle brenne ned med alt av album og dataer… Forhåpentligvis overlever vi alle brannen og… da MÅ jeg jo ha en back-up!? Flere ganger har jeg tatt meg selv i å begynne å gråte av å se gjennom albumet. Burde ikke disse fødselshormonene vært borte for lengst? Eller er det bare sånn jeg har blitt som mamma?

– Sortert alle babyklær. Igjen. Føles ut som bare én uke siden sist. Men jeg har vært nødt til å innse at Sander absolutt ikke er størrelse 50 lenger, og 56 er plutselig i det minste laget. Så jeg har vært oppe på loftet og hentet ned en stor boks med klær med «3 til 6 mnd» skrevet utenpå.. Og blitt sentimental over alle klærne jeg har vært nødt til å pakke bort.

– Kjærestekvelder med Emil. Nå har vi jo faktisk kveldene for oss selv (må innrømme at jeg ofte savner Sander som sover i etasjen under, og synes fortsatt det er uvant å ikke kose med han på kveldene). Men jeg elsker hvor mye bra som ligger ute på Netflix om dagen. Eller det har kanskje vært det lenge, og det er bare jeg som først legger merke til det nå. Husker så godt i begynnelsen da vi alle klaget over det norske Netflix-utvalget, men nå er det jo så bra! Hvem elsker vel ikke binge-watching? Jeg er stor fan. Nå for tiden ser vi på The Staircase //Døden på trappen, og den er både engasjerende, spennende og provoserende. Dog også litt langtekkelig, kanskje spesielt når man ser episodene etter hverandre. Serien blir forresten kalt for «nye Making a Murderer». Vi har ikke sett den ferdig enda, så jeg var litt spent på hva utfallet ble, frem til Emil absolutt skulle GOOGLE seg til det og ødelegge alt.

– VM. Eller nei, det blir jo feil – for jeg har ikke akkurat prioritert VM. Jeg synes det er under middels interessant, men det er jeg den eneste her i huset som synes. Så jeg får jo med meg litt, selv om jeg må si jeg gleder meg til den dagen jeg slipper å høre på fotballsendinger i stua hver eneste dag. Det er greit nok å se på fotball, men mååå man ha på lyd? Spurte Emil og gjett hvilket svar jeg fikk tilbake. Jeg fikk vel egentlig bare et blikk, haha

vm-3I dag har vi hatt besøk hele dagen, skulle nesten trodd jeg hadde annonsert åpent hus. Først kom mamma innom, etterfulgt av Nina & lille Wilmer, så kom Emil og Nemo hjem fra jobb og skole, Susanne kom på besøk og til slutt svigermor til middag. Veldig koselig! Nååå skal jeg ta meg en lang dusj og se om jeg kan få vekk fotballkampen på tv. 🙂

Comments

  1. J. says

    Annbefales virkelig appen Google photos (Google bilder) fås både til mobil og til data. Da kan man lagre alt av bilder automatisk i skyen og man trenger ikke å tenke på det om man skulle være så uheldig å få mobilen stjålet foreksempel. Hadde ei venninne som mistet _alle_ bildene sine av babyen som hun hadde på mobilen. 🙁

    Dessuten kan man velge å automatisk dele bilder av barn med kjæreste/samboer eller andre og lage egne album familie kan dele til uten at de trenger konto. Veldig praktisk!

  2. Marita says

    Så koselig å lage album. Har du lyst til å legge ut noen tips om hvordan slike album kan se ut? Har veldig lyst til å gjøre dette for sønnen min også, men vil så gjerne at det skal bli så fint som mulig, så foreløpig har jeg ikke kommet i gang.

    • Annette Haga says

      Hei! Det er jo ekstra koselig om man fremkaller bilder og lager scrapbook! Men jeg gikk for en enklere versjon og designet den over nettet:)

  3. Elisabeth L says

    Ååå har savnet å høre fra deg, blir så glad av å lese innleggene dine 😀 men haha, 2 eksemplarer i tilfellet brann, vurderer du da å la det andre albumet ligge hos noen andre da? 😀

    • Annette Haga says

      Nei så koselig 😀 hehe, ja det ene skal jeg ha liggende hos mamma og pappa 😉 <3

  4. Ann Eli Mavrakis says

    Bilder, flotte minner. Jeg ble tannte igjen 22.mai 2017. Har fått jevnlige bilder og snap av Selina. Jeg laget en fotoalbum på japan foto med fra fødsel til 1-års dagen. På en dobbelside laget jeg en serie med 1 mnd bilder. Fikk bilder på dagen 22. I hver mnd. Utrolig kult å så forandringen. Skal fremkalle den nå og gi til Selina. Akkurat ferdig med å sette inn siste bildene. Selg har jeg autolagring på alle bilder på googel. Ligger trygt der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *