2016: Årsoppsummering!

2016 var et år med mange forandringer i livet mitt, så jeg tenkte det kunne være greit å oppdatere litt med hva jeg gjorde i fjor :) Nå er det riktignok ikke like lett å huske alt som har skjedd, men det viktigste er med.

januar2

I januar var det både Vixen Blog Awards og Costume Awards! Året startet med at jeg bodde i broren min sin leilighet på Skøyen, sluttet å blogge, signerte ny kontrakt med Bonnier og startet min nye 9-til-17-hverdag :) Og så var jeg på en London-tur!

februar1

I februar var jeg veldig sosial og alltid på farten. Oslo Runway ble arrangert, og jeg fylte dagene med jobb, trening 2-3 ganger i uken, masse venninnetid og festing ++

mars0

I mars var det mye av det samme… Så kom påskeferien, og jeg reiste til Los Angeles og Palm Springs med familien! Det var helt magisk å være på ferie uten å tenke på data, wifi, kamera osv – min første «bloggfri» ferie på 8 år! :)

april2

I april møtte jeg Emil for første gang! Vi tok noen drinker på Himkok (og endte med å være der i 6,5 time). Jeg var også programleder for en Bli Ny Dag-film med MaxFactor, og på en jobbtur til København blant annet. Og så fikk jeg ENDELIG kjøpt leilighet!

mai11

I mai flyttet jeg inn i min nye leilighet på Majorstua, og jeg har aldri følt meg mer hjemme noe sted. Denne måneden brukte jeg mye tid på flytting, innredning osv, feiret 17. mai, niesen min Sanna ble født, og jeg hadde innflytningsfest mm.

juni

I juni arrangerte Bonnier Årets Stylista hvor jeg var konferansier, vi hadde sommerfest, og jeg solte meg ofte i parken eller på balkongen. Emil og jeg dro på vår første reise sammen, til Venezia <3 Har ikke ord for hvor mye jeg elsker den byen, det må bare oppleves!

j990

I juli var jeg bare hjemme og jobbet! Det var stille dager på kontoret, og på ettermiddagen/kvelden var jeg som oftest sammen med venner, eller med Emil og sønnen hans Nemo. Det regnet mye i juli, husker jeg… Men jeg hadde det tipptopp likevel.

august03

I august dro jeg og jentegjengen til Split, hvor vi hadde en sykt deilig uke på stranden! Jeg hadde bursdag og fylte 26 år, var på Øya og Findings-festivalen, og så var det tid for Oslo Runway her hjemme.

olmp0

I september begynte det å bli mer hektisk på jobb, og jeg fikk nyrebekkenbetennelse (bra kombo, hehe…). Var så dårlig! I slutten av måneden dro jeg til Hellas og Nikki Beach med Olympus PEN, og dit skulle jeg gjerne reist tilbake!

okt8

I oktober arrangerte jeg 1001 natt-fest, og så fant Emil og jeg ut at det var på tide å rømme fra den norske høsten. Så vi dro til Filippinene og var der i to uker, på fire forskjellige steder. Kan anbefales på det varmeste!! Jeg tok også to nye tatoveringer denne måneden.

nov8

I november reiste jeg til Las Vegas på pressetur!! Der var jeg i fire-fem dager sammen med andre skandinaviske journalister, og koste meg masse. Stylista hadde kickoff på Son Spa, og jeg var også en tur innom Stockholm med Cathinthecity og L’Occitane :)

desember1

I desember kom jeg skikkelig i julestemning: Julekalendere, pepperkakebaking med jentene, julebord og Ugly Xmas Sweaters-party mm! Den 23. desember feiret vi julaften med 8 stk hos meg, med pinnekjøtt, nissebesøk og pakker, og i nyttårshelgen reiste Emil, Nemo og jeg til Storefjell. Jeg elsket å stå på slalåm igjen, så det håper jeg vi får gjort mer i 2017! <3

Comments

 1. Martha says

  Veldig koselig å ha deg tilbake! Blir spennende og gøy å følge, samme om det blir ett innlegg om dagen eller to i uka. Kanskje du skulle starte med en spørsmålsrunde så både du og vi har et sted å hekte oss på igjen? :-)

  • Annette Haga says

   Takk for fin kommentar! Jaaa, jeg tror også det må en spørsmålrunde til, hehe :) Blir spennende! Klem<3

 2. Karoline says

  Velkommen tilbake! Har lest deg siden jeg så deg i det Sprite(?)-magasinet i 2007/2008 (det vi alltid fikk utdelt på VGS på den tiden, hehe :). Har savnet bloggen din! Har også et ønske – bilder av leiligheten din hvis mulig :). Følger deg fortsatt på snap og insta, og synes leiligheten ser heelt fantastisk ut!

  Ha en fin dag videre<3

  • Annette Haga says

   Hahaha, utrolig gøy at du husker det magasinet! Føles ut som eviiigheter siden, hehe :D Ja, tenkte lage et innlegg med bilder (eller video kanskje) av leiligheten :) klem!

 3. Mariann says

  Åh! Helt fantastisk at du er tilbake igjen! Nå ble jeg skikkelig GLAD:D
  Fulgt deg helt siden du startet med å blogge!

  Følger deg på snap og kan se du er skikkelig lykkelig nå! Veldig koselig å se:)
  Emil er jo dritsøt!! og sønnen Nemi!
  Elsker stilen din både på klær og i hjem!

   • Mari says

    Så trist at det ikke funket for deg og Morten, men gratulerer med ny kjæreste :) Ser ut som en kjekk kar :D Synes det er så bra at du har begynt å blogge igjen!

 4. Eva says

  This made my day!! Ble så lei meg da du sluttet å blogge i fjor. Så snappen din med et nytt innlegg på bloggen og jublet! Elsker at det kommer til å komme noen innlegg her i ny og ne <3 Stor klem sendes over internettet <3

 5. Hege says

  Ååååå, så kjekt, Annette. Tyve syttens hyggeligste nyhet så langt. Elsker alt du deler, og har savnet innleggene dine. Du er så inspirerende, og jeg bare digger den lekne og varierte klesstilen din. Fantastisk å få sett mer til deg, og å kunne spørre hvor du har kjøpt ulike plagg etc. Tusen takk. Hold på go’følelsen, og sørg for at bloggingen forblir noe gøy og overskuddsbasert. Du skal aldri plise oss, men ta ekstra godt vare på deg selv og de du har rundt deg. <3

 6. Tonje says

  Følger deg på snap, og ble så overrasket over bildet som viste at du hadde skrevet et blogginnlegg!
  Fulgt bloggen din i mange år, så goooode nyheter at du er tilbake. Gratulerer med ny kjæreste!
  Ps: Ikke føl for mye på presset om å blogge :-) Det er en blogg – folk overlever uten. Hvis du skriver kun når
  du har lyst blir det mye bedre :-D

 7. Katrine says

  Ååå! Is this my happy day? THINK SO!! Herreminskaper så glad jeg ble nå, Annette! Velkommen tilbake <3 For et fint år du har hatt! Du stråler og jeg håper du har det like fint som jeg får inntrykk av!
  STOR og god klem fra meg!

 8. Cecilie says

  Ååå. Ble så glad når jeg så snappen om innlegget. Tror jeg så dem 10 ganger for å være helt sikker på at det sto nettenestea og ikke stylista :) Håper alt er bra med deg og håper det kommer et innlegg eller to i måneden i alle fall :) Har savnet bloggen din skikkelig og har bladd meg igjennom arkivet en god del i løpet av det året! Klem <3

 9. Katrine says

  Så gøy at du har begynt å blogge igjen! Du har virkelig vært savnet :D Stå på Annette! Du virker som ei flott jente med gode verdier som skriver ærlige og inspirerende innlegg. Ser fram til å følge deg videre! :):)

 10. Henriette says

  Så kjekt at du er tilbake!!! Jeg har følgt deg i alle år, jeg blir så inspirert av klesstilen din så jeg har virkelig savnet deg!

 11. Marthe says

  Hei! Skal reise til Filippinene i slutten av denne måneden, men har ikke bestilt turen enda! Har du noen tips til hvor man bør dra og hvordan en kommer seg i mellom de forskjellige plassene?:):)

   • Heidrun says

    Jippi! Jeg skal også til Filippinene i vår, hadde vært supert med et innlegg!! Digger at du er tilbake!!

   • Caroline says

    Jeg vurderer å reise dit jeg også og hadde blitt utrolig glad hvis du skrev ett innlegg om Filippinene! :-D Forresten, veldig gøy at du er tilbake!!

 12. C says

  Jeei <3 Ble så glad da jeg så du har begynt å blogge igjen! Ble en ekstra bra start på uken og gleder meg til å følge deg fremover.

 13. Elisabet says

  omg! this made my day! :D har vært innom av gammel vane i et år og ble så glad når jeg så på nett at du var tilbake!
  Velkommen tilbake! :D

 14. Elise says

  Nå ble jeg så glad – endelig, dette har jeg håpet på helt siden du sluttet! Du har alltid vært favoritt nr 1. Velkommen tilbake, Annette :D

 15. says

  Herregud hvor gøy! Elsket bloggen din og ble litt trist da du sluttet. Ble glad som en unge da jeg så du hadde begynt igjen! Sååå kjekt :) Håper alt står bra til med deg!

 16. Aina says

  Hurra!mistet faktisk motivasjon til å lese alle blogger når du sluttet! Måtte rett inn å kikke etter du postet på snap! Gratulerer med ny kjærlighet i livet, håper sommerfuglene flakser som om de går på noe ;-) klem fra trofast leser :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *