2 dager igjen til jul

Endelig juleferie, dere! ❤️ Så rart å tenke på at denne julen er jeg både gift og gravid, mens i fjor var jeg ingen av delene. For et år det har vært!! Og det har gått så vanvittig fort.

jul444Nå er absolutt alle pakkene handlet inn, pakket inn og lagt under treet. Så i morgen gjenstår det bare å shine leiligheten for julaften, ettersom det ble en liten forandring i planene og vi skal servere julemiddagen hjemme hos oss. Det blir så koselig! Vi har kjøpt inn både pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker, pølser og alt mulig av tilbehør. Litt usikker på desserten bare, selv er jeg ikke så glad i verken riskrem, multekrem eller karamellpudding. Men jeg tror uansett jeg kommer til å spise meg mett på pinnekjøtt, poteter, kålrotstappe og surkål. Finnes ikke noe mer magisk enn det.

Det eneste jeg har glemt å skaffe er tre julestrømper – ettersom jeg ikke aner hvor de har blitt av.. Så skal de fylles med godteri og noen små pakker til julemorgenen. Nå skal jeg lage gløgg og litt snacks til oss, og så skal vi snurre film!

Comments

  1. Tonje Cathrine says

    Det er så koselig å være gravid i jula. Jul med kul ❤️ Kos deg masse med fammilien vakre Anette.

  2. Sanna says

    tips til en dessert: tilslørte bondeåpiker (google it :-D), men lag en asiatisk versjon med mango og pasjonsfrukt! SÅ godt.

  3. Bente says

    Tips til juledessert til neste år; Tiramisu :-) Lenge siden vi byttet ut riskremen med denne, og alle elsker den, og så lett å lage. Lager med sukkerbrød istedet for kjeks, såå god ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *