19/08 – Bryllupet vårt!

Processed with VSCO with ke1 presetFoto: Fredrikke WihedenFoto-Fredrikke-Wiheden3 Foto-Fredrikke-Wiheden4Foto-Fredrikke-Wiheden Jeg har ikke klart å ta innover meg alle inntrykkene fra den store dagen vår enda – den var perfekt fra begynnelse til slutt. Den absolutt beste dagen i hele mitt liv! Jeg er så lykkelig og overveldet! Herregud så GØY, romantisk, vakkert og fantastisk det er å gifte seg. Jeg skal skrive mye mer senere og dele flere bilder, enn så lenge har jeg disse som min gode venninner Fredrikke & Janne tok av oss under vielsen.

Foto-Janne-DaleNå er vi mann og kone, og jeg kunne ikke funnet et bedre menneske å dele livet mitt med. Tusen takk til alle venner og familie som bidro til å gjøre dagen vår så fin, spesielt til våre forlovere og toastmastere. Jeg gråter bare av å tenke på det. ❤️

Comments

 1. Martha says

  Gratulerer så mye med ekteskapet! Og tusen takk for at du deler bilder med oss, gleder meg masse til å se mer! Ser ut som dere hadde en utrolig fin dag, akkurat slik den skal være 🙂 Digget forresten «brudevalsen» deres som jeg så på storyen din, såå gøy!

 2. says

  Å guri, så vakker du var på bryllupet deres! Ikke minst, gratulerer så mye til begge to som kone og mann! Dette er så vell fortjent fine Anette! Bildene var utrolig stemningsfulle og fine. Nydelige dere!

 3. Ida says

  Herregud så flotte dere (og bildene!) er!:) Gratulerer så mye Annette og Emil <3 Nydelig kjole også 🙂

 4. Karoline says

  Så utrolige fint! Det ser helt fantastisk ut og dere stråler virkelig 🙂 For en nydelig brudekjole!!!

 5. Kine says

  Gratulerer så mye til dere to!<3
  Så virkelig helt fantastisk ut! Kos dere på bryllupsreise 😀

 6. Elisabeth L says

  Ble så rørt av å lese dette, gratulerer så mye <3 og for en fantastisk fin brudekjole 🙂

 7. Thea says

  Hei,
  Hvor fant du brudeskoene dine? Jeg syntes det er så vanskelig å finne noen som er både fine og ikke har for høy hæl.

 8. Ida says

  Gratulerer <3 Elsker bridesmaids kjolene! Fant ikke dusk pink på siden demmes! Har du link? ❤️

  • Annette Haga says

   Det er veldig hyggelig!! 🙂 Noe helt annet enn hva jeg først trodde det ville innebære, hehe.

 9. Lisa says

  Er det bare meg eller skjuler det seg deler av en mann bak hendene dere i bildet der du få på ringen? 😉
  Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *