12 podder jeg liker

Jeg hører på mye forskjellig, men tenkte å lage en liten oppsummering med noen av mine podcast-favoritter akkurat nå! Det går først og fremst i mye lett underholdning, barn og familieliv, perfekt når man går hjemme og rydder eller er ute på tur 🙂 Min absolutte favoritt er Rebecca Stella & Vanessa, blir alltid i sååå godt humør av den!Kenza & Dani – När livet händer // Synnøve og Vanessa // Andersen og Jakobsen // Two of a kind

Familieliv // Foreldrerådet // Rebecca Stella & Vanessa: Nu börjar livet! // Babykaos med Jennifer och Julia

Två systrar en podd // Status fra Sophie & Fetisha // Bra damer // Oss emellan

Comments

  1. Karoline says

    Hei, har et lite spørsmål litt utenom tema 🙂 Leste en gang at du kjøpte en taklampe/lysekrone på Voga (nettbutikk). Har lyst å bestille samme lampe der selv, men de har så utrolig dårlig reviews på TrustPilot. Gikk det helt smertefritt for deg, evt har du noen erfaringer? 🙂

  2. Helene says

    Til mannen anbefaler jeg Pappa Panelet, jeg ler meg ihjel av den.. Hvis du selv liker RR så liker du sikkert den også!
    Masse god bedring til hele familien, og kondolerer <3
    Podcast er veldig fint å høre på på trilletur, eller når man er på banen, skal vaske huset eller gjøre annet som kjedelig 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *