12 party dresses

Annonselenker

shein-kjoler31. Sequin dress // 2. Lace dress // 3. Bodycon dress // 4. Lace dress // 5. V-neck dress // 6. Sequin dress
7. Silver dress // 8. Sequin dress // 9. Black shimmer dress // 10. Sequin dress // 11. Bodycon dress // 12. Velvet dress

Er det ett plagg jeg ikke får nok av i garderoben, så er det helt klart festkjoler! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som helst ikke vil bruke den samme kjolen for mange ganger i løpet av en kort periode… Fine, rimelige kjoler er derfor noe jeg alltid er på jakt etter – slik at jeg slipper å gå på nye kleskriser hver helg. Her har jeg plukket ut noen favoritter fra Sheinside som er både billige og fine, perfekte til julebordsesongen. God helg! Xx

Comments

 1. anita says

  Hei søte deg☺vet du hvordan størrelsene er hos Sheinside? Er de normale I størrelsen, eller burde man gå opp?

  Anita

 2. says

  Den ene gangen jeg bestillte fra Shein, var det kun ett av ti plagg som i det hele tatt lignet på det jeg hadde bestillt. Siden du har sp mye fint derfra, har jeg bare et lite spørsmål; var jeg bare uheldig, eller opplever du og dette med klærne derfra? Evt om det er noen guidelines du pleier å bruke når du handler der? 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Da tror jeg du var ganske uheldig, jeg synes plaggene ofte ser litt annerledes ut – men jeg anbefaler å se bildene som andre kunder har lastet opp hvor de har på seg klærne – det gir ofte et mer riktig bilde av plaggene:) Man bør være klar over at kvaliteten varierer også, jeg har noen ganger blitt skuffet og innimellom positivt overrasket ifht prisen:)

 3. Matilde says

  Hei!

  Håper det går bra med deg, og at ting snur litt for deg snart 🙂 Veldig fine kjoler her, men kanskje du kunne laget et liknende type innlegg med kjoler som passer ulike kroppstyper? Mulig du har gjort det før, men skader jo aldri med en liten oppdatering med linker til fine kjoler som kan fås kjøpt nå 🙂 Bare et lite ønske.

  Ønsker deg god helg videre!
  Klem

  • Annette Haga says

   Frakt og info om levering finner du på nettsiden, jeg synes leveringen varierer – noen ganger opp mot 3 uker, men kan også ta 1-2 uker:)

 4. Maj Britt says

  Hei,
  Vet du hvor lang tid det tar med frakt ca og hva koster fraktet? Regner med at moms kommer i tillegg? 🙂

 5. Charlotte says

  Hei! Har ett spørsmål 🙂 elsker kolleksjonen du kom med på Nelly.com for ikke lenge siden. Det har seg sånn at jeg bestilte den ene kjolen derfra og de klarte og rote med bestillingen min. Og jeg får nå vite at de aldri kommer til å selge de igjen.. Og jeg er så sinnsykt skuffa.. :/ dette gjelder kjolen i fargen gull. Hvor det er en topp og skjørt. Denne selges Ikke ett annet sted? Skulle så gjerne hatt den.. Men kommer jo aldri til å få den fordi at Nelly klarte og slette bestillingen min.. Charlotte

  • Annette Haga says

   Det er jeg utrolig lei meg for å høre! 🙁 Mitt beste tips er å sjekke steder som feks Finn – om du har flaks så kan det jo være noen som selger akkurat det du hadde bestilt. Krysser fingrene for det, og beklager så mye. Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *