10 ting jeg vil gjøre før jeg blir mamma

Jeg er vel ikke den eneste som synes at tiden går vanvittig fort? Nå er det bare 113 dager igjen til termin, så jeg har satt sammen en liste med punkter jeg vil krysse av før den lille kommer ❤️

j0

1. Lage bryllupsalbumet vårt ferdig. Jeg har jo fått alle bildene fra fotografen, så jeg må bare få satt meg ned og få satt alt inn i et koselig album! Jeg har laget et par album tidligere med malen til Japanohoto tidligere, men dere har kanskje tips til noe annet som er enda bedre?

2. Lese flere bøker. Jeg elsker jo å lese, og fremover vil jeg prøve å prioritere det foran tv-serier litt oftere. For det tipper jeg nok at det ikke blir så altfor mye tid til den første tiden som mamma.

3. Ha mye egentid. De siste månedene har dagene mine stort sett bestått av jobb etterfulgt av sofakos sammen med Emil, og det er det. Jeg har måttet avlyse veldig mange avtaler pga dårlig form, men i tiden fremover orker jeg forhåpentligvis å tilbringe mer tid med venner og å være sosial. Samtidig som jeg også elsker alenekvelder helt for meg selv – så den perfekte balansen hadde vært fint å få til.

4. Ta fine bilder av magen. Dette med å dokumentere magen uke for uke har ikke gått etter planen. Haha! Jeg trodde jeg kom til å ta sååå mange bilder, men det har jeg jo egentlig ikke gjort. Så når magen blir enda litt større har jeg lyst til å gjennomføre en shoot for å få tatt noen ordentlige fine bilder jeg kan ta vare på.

5. Dra på hyttetur med Emil og Nemo. Forrige vinter var vi både en helg på Storefjell (der feiret vi nyttårsaften – anbefales!!) og en helg på Trysil. Nemo fikk prøvd seg på slalåm for første gang, og jeg hadde min første tur i bakken siden ungdomsskolen! Å lage sånne minner sammen er så koselig, så det håper jeg vi får gjort. Selv om du nok ikke ser meg stå på ski som høygravid, haha ;)

6. Mer kino! Det er en stund siden sist jeg var på kino, først og fremst på grunn av filmutvalget. Det er ikke noe særlig som har fristet, egentlig. Men jeg elsker jo kino-dates med popcorn og smågodt, og gjerne kombinert med en middag før eller etter. Perfekt aktivitet som ikke krever energi!

7. Sove til jeg våkner av meg selv i helgene. Helt uthvilt! Og med god samvittighet.

8. Få bilder av gutten vår med 3D-ultralyd. Det sies at den beste tiden for å ta 3D-ultralyd er mellom uke 28 og 32, og det har jeg så lyst til!

9. Dra på weekendtur. Dette punktet er jeg usikker på om kommer til å prioriteres, ettersom det er en del kostnader knyttet til alle innkjøpene (både til babyen og til huset) fremover, men det hadde vært veeeldig hyggelig med en liten kjærestetur før mars… Eventuelt kan vi late som om vi er turister i egen by en helg, med restaurantbesøk, spa, litt shopping og kanskje en natt på hotell. Jaaa.

10. Innrede barnerommet i det nye huset. Dette må vente til februar, men jeg har allerede laget en halvveis liste med produkter jeg ser for meg at vi skal gå til innkjøp av. Det blir så koselig å pusle med dette når jeg går ut i perm!

Emil og jeg laget faktisk en bucket liste sammen for lenge siden, og det er utrolig koselig! Listen har vi printet ut, og så krysser vi av hver gang vi har gjort noe på listen. Tror faktisk det er nærmere 90 forskjellige aktiviteter og ting vi ønsker å gjøre sammen – mye av det utgår jo nå i graviditeten, men det er ikke noe stress å bli ferdig med alt fortest mulig heller. ❤️

Comments

 1. says

  Jeg hadde også et par ting jeg ville gjøre før babyen kom, rakk ikke å gjøre alt, for hun kom 6 uker før tiden, haha! Hadde tenkt å koose meg hele sommeren med å lage babyrom og masse sånne dille-ting, men vi hadde ikke en gang sengen hennes klar da hun kom! oops! Nyyt tiden <3

  • Annette Haga says

   Hehe, det skjønner jeg – sånt kan man jo ikke bestemme over! Viktigste er at det går bra, alt det praktiske ordner seg jo <3

 2. Marit says

  Har du lyst til å legge ut hele/deler av bucketlisten til deg og Emil? Vi har selv en slik liste, men den blir som regel oppdatert år for år eller hver gang vi flytter. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lage en slik liste som er mer overordnet og har et langt tidsperspektiv. Litt inspirasjon hadde vært fint :-) Fulgt deg i mange år faktisk. Fra siden før du var russ… Utrolig koselig å se at dere skal flytte og få barn. Vil forresten også hylle dere for å være så åpne rundt utfordringene ved graviditeten.

  • Annette Haga says

   Hei! Mange av punktene er bare for oss, men takk for tips til innlegg – skal se om jeg deler et utdrag fra den senere! :D Takk for fin kommentar og ha en fin kveld!

 3. Elisabeth L says

  Så koselig å lese slike innlegg <3 jeg har lagd utrolig mange album på fotoknudsen sin hjemmeside og blir alltid kjempe fornøyd! der laster man ned et program også kan man redigere og fikse albumet som man vil uten Internett :) et annet tips jeg har er å skrive med alt du har lyst til å gjøre etter babyen kommer også, for de første mnd går så fort og det tar tid å venne seg til alt, ikke minst kjenne babyen
  Så det er greit med en type krysse av liste som du og Emil har lagd. Som lage skulptur av foten eller hånda til babyen hvis dere skulle ønske det, osv <3

 4. Camilla says

  Vil du legge ut noe fra bucketlisten, fikk veldig lyst å forslå det for mannen min <3 får vi se bilder av det nye huset snart? :-)

 5. M. says

  så fin liste! jeg har to barn med 19 måneders mellomrom, og alt over her tenkte jeg bare JA. hehe…nyt alenetid, nyt kjærestetid, nyt det å kunne sove lenge! du kommer til å oppleve en helt ny kjærlighet til den lille, og elske hele den lille bylten over alt annet. men noe vil nok også bli savnet innimellom. spesielt den første tiden <3

 6. Silje says

  Ja, herregud! Sooooov, og ha egentid, og leees, og kos deg! Btw, vi tok 3d bilder, og de ble så sykt stygge fordi hun lå så rart, at vi fikk bildene gratis….

 7. Silje says

  Nemo må være verdens heldigste som har fått deg inn i livet sitt. Så herlig å se at du er så glad i og opptatt av han. Du er og kommer til å bli en fantastisk mor!

 8. Lilli says

  Ville bare tipse om blurb.com! Det er en kjempebra side hvor man kan lage fotobøker og bestemme helt selv hvordan man vil ha dem :) Det koster litt, men er verdt det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *